La rítmica i el trail se sumen al projecte esportiu del Club Muntanyenc Sant Cugat

Per primera vegada, l'entitat ha presentat conjuntament les seccions d'atletisme, atletisme adaptat, gimnàstica rítmica i trail

El Club Muntanyenc Sant Cugat ha presentat de forma conjunta, per primera vegada, quatre de les seves seccions. Ho ha fet aquest dissabte, 15 d'octubre, a la tarda, a la ZEM La Guinardera. Davant 250 persones, el CM Sant Cugat ha presentat les seccions d'atletisme i atletisme adaptat, gimnàstica rítmica i trail, en una jornada que ha finalitzat amb un berenar-sopar de germanor. Aquest és un nou format que tindrà continuïtat en els pròxims anys. Fins ara, l'única secció que es presentava era la d'atletisme i atletisme adaptat, que ho ha fet en els últims cinc anys.

La secció d'atletisme, que va iniciar els entrenaments el 12 de setembre, té aquesta temporada 2016-2017 a 315 atletes de la categoria prebenjamí a veterans, i setze entrenadors i entrenadores. D'altra banda, la secció d'atletisme adaptat, que compleix la seva ja setena temporada, té una quinzena d'esportistes. Durant la presentació s'han lliurat els guardons als millors atletes de la temporada 2015-2016.

Mira les imatges de la presentació.

Competir en la Segona Divisió

La secció de gimnàstica rítmica gaudeix de 85 gimnastes. FOTO: Haidy Blanch

Manel González, director tècnic esportiu del Club Muntanyenc Sant Cugat, ha explicat al TOT Sant Cugat que en els pròxims anys la secció vol tenir un grup d'atletes sèniors santcugatencs "que puguin competir a la Segona Divisió".

Tercera temporada de la rítmica

Unes 250 persones no s'han volgut perdre la presentació. FOTO: Haidy Blanch

Aquesta serà la tercera temporada de la gimnàstica rítmica del Club Muntanyenc, que ja compta amb 85 noies, entre les categories de prebenjamí a cadet, que competeixen en l'àmbit escolar (una trentena).

El trail repeteix

Aquesta és la segona campanya que el CM Sant Cugat té una secció de trail, que ara mateix integren una dotzena d'atletes de diferents categories. El màxim responsable és Josep Antoni Ropero.

Aquest acte ha comptat amb la presència d'Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat; Montserrat Llobregat, consellera delegada d'Asmon, patrocinador de la secció d'atletisme, i Silvano Bendinelli, president del Club Muntanyenc Sant Cugat. Aquesta secció, que dirigeixen Candela Busso i Cristina Cabrejas, té quatre entrenadores. La secció treballa per crear un grup de gimnàstica rítmica masculina. D'altra banda ha posat en marxa un grup d'adults.

Eloi Rovira ha assegurat en els parlaments que, pel que fa a la secció d'atletisme, el CM Sant Cugat "té un projecte esportiu de referència en l'àmbit català. La secció ha consolidat el seu creixement en quantitat i qualitat dels seus atletes".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem