La Sant Silvestre de Sant Cugat organitza un clínic

En la xerrada "Fisiologia de l'esport i corredors populars" hi participaran el doctor Joan Riera, metge del CAR de Sant Cugat, i l'atleta terrassenc Jaume Leiva. Les inscripcions són gratuïtes

El Club Atlètic Barcelonès, entitat organitzadora de la 16a Sant Silvestre Barcelonesa a Sant Cugat, ha preparat per aquest divendres, 12 de desembre, el clínic "Fisiologia de l'esport i corredors populars". L'acte es farà al Museu de Sant Cugat i començarà a les 19 hores. Hi intervendran el doctor Joan Riera, metge del Centre d'Alt Rediment (CAR) de Sant Cugat, i l'atleta terrassens Jaume Leiva. Domingo López, entrenador d'atetisme i membre de la comissió organitzadora d'aquesta Sant Silvestre, serà el moderador.

Les inscripcions al clínic són gratuïtes i les places són limitades (80 persones). Tots els assistents rebran un obsequi i podran gaudir d'un refrigeri.

La Sant Silvestre, el 31 de desembre
La ja cinquena edició de la Sant Silvestre de Sant Cugat se celebrarà el dimecres 31 de desembre, a les 17.30 hores (amb sortida davant del Teatre-Auditori i arribada al costat de l'ajuntament). El cost de la cursa, amb un circuit de 10 quilòmetres de recorregut, és de 16 euros amb xip electrònic, i 18 euros sense xip.

Com inscriure-s'hi
Les inscripcions es poden formalitzar al web www.santsilvestre.com i, entre d’altres punts, presencialment a les botigues santcugatenques Running Vallès, Thinkinsport, Runxperience i Benitosports Sant Cugat.

L’organització, el Club Atlètic Barcelonès, premiarà els millors classificats de cada categoria i també les millors disfresses. La 16a edició de la Sant Silvestre Barcelonesa a Sant Cugat forma part del Circuit l’Aliança. Un any més, els mitjans de comunicació TOT Sant Cugat i DIARI de Sant Cugat hi col·laboren.

 
Comentaris

Destaquem