La Sant Silvestre de Sant Cugat tanca l'any esportiu

La 16a Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat, de 10 quilòmetres, se celebra aquest dimecres, 31 de desembre. S'hi han inscrit més de 2.600 atletes

Amb el cartell més extens d'atletes internacionals, la 16a Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat Gran Premi Ibercaja se celebra aquest dimecres, 31 de desembre, pels carrers del municipi. En la cinquena Sant Silvestre de Sant Cugat s'hi han inscrit més de 2.600 atletes.

El tret de sortida es donarà a les 17.30 hores, a l'avinguda Pla del Vinyet (davant del Teatre-Auditori). El punt d'arribada estarà situat a la Rambla del Celler, davant de l'Ajuntament. El Club Atlètic Barcelonès, amb el suport de l'Ajuntament de Sant Cugat, organitza aquesta prova atlètica de 10 quilòmetres, que també és una prova puntuable pel Circuit l'Aliança.

La Fira del Corredor
La Fira del Corredor s'ha instal·lat, un any més, al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler. Aquest dimecres, 31 de desembre, els atletes podran recollir, de 10 a 16.30 hores, el dorsal i la bossa d'obsequis.

El circuit no canvia
El circuit, el mateix dels últims tres anys, i homologat per la Federació Catalana d'Atletisme, és el següent: Pla del Vinyet, Av. de les Corts Catalanes, carrer de Pau Casals, Rambla del Celler, Av. de Cerdanyola, carrer de la Creu, carrer de la Torre, plaça d'Octavià, carrer Santiago Rusiñol, A. Rius i Taulet, carrrer Lluís Companys, camí de Can Gantxet, camí de Rovira i Virgili, carrer de Jaume I, Can d'Olabarria, Safareigs, carrer Villà, Passeig de Can Mora, Rambla de Rivera, Rambla de Ribatallada, carrer Francesc Moragas i Rambla del Celler.

Més premis que mai
Si fins ara l'organització lliurava 25 premis als primers classificats i classificades de la cursa, ara ho farà en 40. Segons l'organització, en aquesta cinquena edició es donaran uns 150 obsequis.

Els 3 primers i primeres de la classificació general absoluta rebran un trofeu i diferents obsequis després de la cursa, i la resta ho faran en un acte que se celebrarà el divendres 9 de gener, a les 19 hores, com cada any, a l'ajuntament de Sant Cugat. També rebran un premi el primer classificat i primera classificada de cada categoria; per equips; el primer/a local, i la millor disfressa (individual i col·lectiva).

Contra el càncer
L'organització col·labora en aquesta edició amb la Federació Catalana d'Entitats contra el Càncer (FECEC), la qual ha instal·lat una carpa en la Fira del Corredor, al Pavelló 3, perquè tothom que ho vulgui pugui fer un donatiu de 2 euros. L'eslògan d'aquesta campanya solidària és 'Nassos contra el càncer'.

 
Comentaris

Destaquem