La tradicional Cursa Popular de les Planes, diumenge per Festa Major

Les inscripcions són gratuïtes

La Cursa Popular de les Planes és l'acte esportiu central de la Festa Major de les Planes. La prova atlètica, per a petits i grans, se celebrarà aquest diumenge, 14 de setembre, a les 10 hores, amb sortida al carrer Nuestra Señora de la Estrada, número 22-24, davant del Bar Miguel. Les inscripcions, gratuïtes, es podran formalitzar el mateix diumenge, de 9 a 10 hores, al punt de sortida de la cursa.

Una cursa popular amb 36 anys d'història
La Cursa Popular de les Planes s'organitza cada any per la Festa Major de les Planes i, segons l'organització, la Comissió de Festes de les Planes, no s'ha deixat mai de fer des de l'any 1978, ara fa 36 anys.

Jose Luís Cabrera Muñoz, el campió del 2013
El santcugatenc Jose Luís Cabrera Muñoz (Corredors.cat) va ser el guanyador de l'edició del 2013, i també es va imposar en la del 2011. Cabrera, de 36 anys, va completar els 5 quilòmetres de la prova amb un temps de 17 minuts i 43 segons. Víctor Garanto Fajó, campió al 2012, va ser el segon classificat i el florestà Carles Gorgas, tercer. Al 2013 hi van participar 22 atletes de totes les edats, el que va significar rècord de participació d'aquesta cursa en els últims anys.

Recorregut de la Cursa de les Planes:

Ntra. Sra. de l'Estrada - Pg. del Torrent - C. Coní - C. Belladona - Av. Rectoret - C. Bargalló - C. Major del Rectoret - Pl. Creu d'en Blau - C. Molí - Ptge. del Desert - C. Sant Ignasi de Loyola - C. Maria Antònia.

 
Comentaris

Destaquem