La trobada de la Xarxa d'Escoles de Futbol de Pericos, amb 300 nens

La penya del RCD Espanyol, responsable de la XEF Sant Cugat, organitza, per primera vegada, aquesta jornada, que es farà el diumenge 2 de juny, a la ZEM Jaume Tubau, amb les quatres escoles catalanes

La penya del RCD Espanyol Pericos de Sant Cugat, responsable de la Xarxa d'Escoles de Futbol (XEF) de Sant Cugat, organitza, per primera vegada en els quatre anys de funcionament d'aquesta escola de caràcter formatiu (no es competeix), una trobada de la Xarxa d'Escoles de Futbol (XEF) que gestiona la Fundació Privada del RCD Espanyol.

300 futbolistes de les quatre escoles
Aquesta jornada lúdica i esportiva, que se celebrarà aquest diumenge, 2 de juny, als dos camps de futbol de la ZEM Jaume Tubau, de 9 a 16 hores, consistirà en la disputa de diferents partits de futbol-7 i futbol-5. Pericos de Sant Cugat espera la participació d'uns 300 joves futbolistes de les quatres escoles que el club blanc-i-blau té a Catalunya, que són les de Lloret de Mar, Sant Feliu de Llobregat, Cardedeu i Sant Cugat (90 nens i nenes d'entre 4 i 12 anys). Tots els participants s'enduran a casa un trofeu commemoratiu d'aquesta trobada i, a més, l'organització donarà esmorzar i dinar a tots els participants.

Entre d'altres autoritats, la jornada comptarà amb la presència de Lorena Ferrara, patrona de la Fundació Privada del RCD Espanyol, i Toni Giménez, president de la penya Pericos de Sant Cugat.

Últims dies per inscriure's al campus d'estiu
També per primera vegada, la Penya Pericos de Sant Cugat organitzarà un campus de futbol, de l'1 al 12 de juliol, a la ZEM La Guinardera, que combinarà esport i anglès. El període d'inscripcions, que es poden formalitzar als telèfons 678 59 02 92 i 616 78 18 27 i al correu pericossantcugat@yahoo.com, es tanca el pròxim divendres 7 de juny.

 
Comentaris

Destaquem