La UE Sant Cugat de tennis de taula incorpora Pau Gaju i Álvaro Barreneche

Gaju i Barreneche fitxen pel primer equip amb l'objectiu d'aconseguir l'ascens a la divisió de plata, amb Josep Antón i Enric Bosch

Álvaro Barreneche. FOTO: Cedda Álvaro Barreneche. FOTO: Cedda
El barceloní Pau Gaju i el tarragoní Álvaro Barreneche són nous jugadors del primer equip de la secció de tennis de taula de la Unió Esportiva Sant Cugat. Gaju i Barreneche reforçaran la UE Sant Cugat, que seguirà comptant amb Josep Antón i el jugador-entrenador Enric Bosch.

Pau Gaju, de 28 anys, ha jugat les dues últimes temporades al CTT L'Hospitalet. Aquesta temporada 2013-2014 ha acabat 6è en el grup 3r de Primera Nacional. Es tracta d'un jugador experimentat que ha jugat tres temporades a Divisió d'Honor, amb el Club Tramuntana Figueres. També ha defensat el conjunt francès de l'Argentan i l'Èpic Casino de Terrassa.

Gaju: "Tenim possibilitats de pujar a Divisió d'Honor"
Pau Gaju ha explicat, en declaracions al TOT Sant Cugat, als motius que l'han fet venir a jugar a Sant Cugat: "Els meus companys d'equip d'aquesta temporada al CTT L'Hospitalet han deixat l'equip per diferents motius. Com que veia que no hi hauria un equip competitiu vaig decidir marxar. He rebut diferents ofertes i m'he decantat per la UE Sant Cugat perquè conec l'equip, els seus jugadors, i perquè volen ascendir de categoria a Divisió d'Honor. Crec que tenim possibilitats. Jo hi aportaré la meva experiència".

Álvaro Barreneche és un jove jugador de 21 anys, amb projecció. L'última temporada ha jugat al CTT Ripollet, conjunt que ha finalitzat 3r al grup 3r de Primera Nacional. Ha jugat tres temporades al Gimnàstic Tarragona i tres més al Borges Blanques. "El Josep Antón em va explicar el projecte esportiu del primer equip, em va agradar i vaig dir que sí".

Fran Castillo, baixa al primer equip
Fran Castillo, de 33 anys, que fa moltes temporades que defensa el primer equip, deixarà de jugar al sènior A, però seguirà a l'entitat amb fitxa federativa per donar suport al segon equip.

Josep Antón, jugador del primer equip de la UE Sant Cugat, ha assenyalat que el principal objectiu "és acabar la lliga entre els tres primers classificats i jugar la fase d'ascens. Portem dos anys seguits acabant 4t i 5è i volem fer un pas endavant".

 
Comentaris

Destaquem