La UESC certifica el seu ascens a 1a Nacional

Quan falten 4 jornades perquè acabi la competició, els vermell-i-negres no han perdut cap dels partits disputats i s'han assegurat ja la 1a plaça de la classificació, que dona l'ascens directe

El masculí de tennis taula de la Unió Esportiva Sant Cugat retorna a la 1a Nacional, i és que el conjunt santcugatenc s'ha assegurat matemàticament el lideratge del grup 6, després de guanyar 0 a 6 a l'Associació Tennis de Taula Premià de Mar, el diumenge 17 de març. Els vermell-i-negres estan en un estat pletòric, i quan resten 4 jornades perquè acabi la competició, sumen un ple de victòries (18) que els situa en la part més alta, aconseguint l'única plaça directe d'ascens que està en joc.

Amb això, Òscar Gallego, Jofre Escoda, Ferran Paredes i Roc Gibert, components de l'equip, retornen l'equip a 1a Nacional, després que la UESC consumés el descens la darrera temporada. D'altra banda, l'altre equip vermell-i-negre, format per Christian Callejón, Tianxiang Zou i Tianqi Zou, ocupa la 3a posició del grup 5 i se situa en plaça per les fases d'ascens a 1a Nacional, amb un avantatge de 4 punts quan resten 4 jornades, però no podrà competir en aquestes fases en haver certificat l'altre equip l'ascens a 1a Nacional.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem