La UESC de Sant Cugat no pot amb el CB Salou i haurà de remuntar fora de casa

Els tarragonins s'han imposat a domicili a la UESC Sant Cugat en el partit d'anada dels quarts de final de la promoció per pujar a Lliga EBA

La Unió Esportiva Sant Cugat no ha estat capaç de doblegar al CB Salou en el partit d'anada dels quarts de final de promoció a Lliga EBA, disputat a Sant Cugat aquest dissabte 12 de maig. L'equip de Tarragona ha vençut als vermell-i-negres per 67 - 76.

Els santcugatencs han topat amb un equip que ha sabut conduir el partit cap al guió que més li interessava. En un partit amb poca puntuació, la defensa de l'equip de Salou s'ha imposat clarament a l'atac santcugatenc.

Un partit amb molta igualtat fins a l'últim quart

La primera meitat ha estat marcada per la igualtat. El primer quart ha acabat amb empat a 21 i al descans s'ha arribat amb un marcador de 31-33 pels de Salou.

En el 3r quart, el Club Bàsquet Salou ha aconseguit marxar lleugerament en el marcador, arribant als 9 punts de diferència (33-42). Aquesta distància ha estat eixugada pels santcugatencs al final del penúltim quart, en el que s'ha arribat amb 46-50.

En l'últim quart, els tarragonins han estat capaços de construir una gran defensa, que els ha permès, definitivament, eixamplar les diferències i col·locar l'eliminatòria molt coll amunt pels santcugatencs. Un últim triple sobre la botzina de la UESC, però, ha reduït la diferència final de 12 a 9 punts, cosa que pot ser important de cara la tornada.

Tot i la desfeta, l'entrenador de la UESC, Cesc Senpau ha explicat que se sent "content i satisfet amb l'equip". "Ens ha penalitzat l'inici de la primera i la segona meitat. Per culpa dels començaments hem hagut d'eixugar molts punts", ha afirmat el tècnic.

L'eliminatòria està molt complicada, però no impossible

Tot i haver perdut el partit d'anada dels quarts de final de la promoció a Lliga EBA, encara queda un partit de tornada, la qual cosa permet a la UESC seguir amb opcions de classificació.

"Que ningú ens doni per morts. Ens prepararem bé aquesta setmana i anirem a Salou a intentar guanyar de 10 punts. No perdrem la cara a l'eliminatòria", ha afirmat Cesc Senpau.

Això sí, per aconseguir-ho hauran de vèncer per més diferència de la que han perdut aquest dissabte 12 de maig (9 punts) a la difícil pista del CB Salou -només ha perdut un partit a casa en tota la temporada-, la setmana vinent.