La UESC dona el tret de sortida de la temporada amb la presentació dels equips

El club ha fet un reconeixement públic a títol pòstum a Pere Llobet, exdirectiu del club durant més d'una dècada

Música, llums, un reconeixement a títol pòstum a l'exdirectiu Pere Llobet, una exhibició de tennis de taula i una actuació final dels Castellers de Sant Cugat han estat els principals ingredients de la presentació dels equips de bàsquet i tennis de taula de la Unió Esportiva Sant Cugat per aquesta nova temporada 2017-2018. L'acte s'ha fet aquest diumenge, 24 de setembre, a la tarda, al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler, i ha estat presidit per Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat; Marisol Colet, directiva de la Federació Catalana de Basquetbol, i Vicenç Beltran, president de la Unió Esportiva Sant Cugat.

29 equips de bàsquet i 6 de tennis de taula

Gemma Coderch i Itziar Llobet han rebut de la mà de Vicenç Beltran una placa de reconeixement a títol pòstum per a Pere Llobet. FOTO: Àlex López Puig

La secció de bàsquet té 28 equips (19 masculins i 9 femenins) i l'equip ASDI-UESC. Els 19 equips masculins són 3 sèniors (té un nou equip sènior a 3a Catalana), 3 júniors, 6 cadets, 4 infantils i 3 preinfantils, i els 9 femenins són 2 sèniors, 2 júniors, 2 cadets, 2 infantils i 2 preinfantils. El director tècnic esportiu és Dani José i els coordinadors són Xavi Coll (cadet i júnior masculí); Albert Garcia (preinfantil i infantil masculí), i Marta Rosanas (equips femenins), amb 49 entrenadors i entrenadores.

Per aquesta nova temporada, la secció de tennis de taula disposa d'un total de 6 equips, 5 en categoria sènior i 1 de veterans. Els 5 equips séniors competiran a 2a Nacional, 1a Provincial, 2a Provincial A i 2 equips a 3a Provincial. L'objectiu esportiu de la secció és l'ascens dels conjunts de 2a Nacional i un dels dos equips de 3a Provincial. Els responsables esportius de la secció són Enric Bosch i Josep Antón.

Vicenç Beltran: "El principal objectiu és que el club sigui més gran"

Una de les imatges més boniques de la presentació. FOTO: Lali Puig

En els parlaments, Vicenç Beltran ha assegurat que la UE Sant Cugat "és una gran família, amb més de 300 famílies (entre les seccions de bàsquet i tennis de taula)" i que el principal objectiu del club "és que sigui més gran, que tothom se senti orgullós de ser de la UESC". Per la seva banda, Eloi Rovira ha assegurat que el de la UE Sant Cugat "és un projecte esportiu molt potent, però també ho és en l'àmbit social i solidari, va més enllà del bàsquet i del tennis de taula".

Reconeixement a Pere Llobet

Els Castellers de Sant Cugat, protagonistes. FOTO: Àlex López Puig

El moment més emotiu de la presentació ha estat quan Vicenç Beltran ha lliurat una placa de reconeixement a la vídua, Gemma Coderch, i a una de les filles, Itziar Llobet, de Pere Llobet, exdirectiu del club durant més d'una dècada, que va morir el 5 de gener.

Durant la presentació, el club també ha projectat un vídeo amb imatges dels diferents stage de pretemporada que han fet tots els equips del club, excepte els equips séniors, de la secció de tennis de taula i de l'equip ASDI-UESC.

També s'ha fet una exhibició de tennis de taula entre Enric Bosch i Mariona Munné. FOTO: Àlex López Puig
Més informació
 
Comentaris

Destaquem