La UESC Preinfantil Negre guanya el títol de la lliga al nivell A2

El conjunt de Sant Cugat va guanyar el passat diumenge 6 el segon classificat, el Creu Alta Sabadell Basquet, per 69 a 45, convertint-se en campió de lliga

L'equip masculí del preinfantil de la Unió Esportiva Sant Cugat ja és campió de lliga. El passat diumenge 6 de maig, el conjunt de Sant Cugat va guanyar el Campionat Territorial de Barcelona de nivell A2 de bàsquet al superar al Creu Alta Sabadell Bàsquet, segon en la classificació, per 69 a 45.

Els nois de Cesc Senpau van superar els de Sabadell després a un partit on van guanyar "molt bé, i vam fer una primera part espatarrant", segons ha indicat el mateix entrenador del conjunt local. "Tota la feina de la temporada va sortir de cop", afegeix, recordant que molts dels nois de l'equip venien de les escoles de la OMET, on "hi ha molta part lúdica, però aquí van venir a entrenar".

De fet, només tres dels jugadors d'un equip d'origen més aviat heterogeni ja estaven al nivell preinfantil de la UESC. "La incògnita -confessa- era saber si ja tenien potencial per venir a jugar amb els nois de la seva edat", ja que "ningú pensava que fossin capaços de superar el nivell A2". Tanmateix, gaudeix al dir que "vist com ha anat, la llàstima és que amb una mica més de treball haguéssim arribat al nivell A1", i indica que l'evolució de l'equip ha sigut "molt bona" i han jugat "francament bé".

Pel que fa al futur, Senpau indica que "a mi m'agradaria fer la categoria infantil amb ells però hem de veure com acaba la temporada". I és que, a més del preinfantil, Senpau és també entrenador del primer equip de la UESC, que el pròxim dissabte 12 comença la fase d'ascens a la lliga EBA. El partit, que enfrontarà els santcugatencs contra el Salou, es farà a les 19.30 h al PAV-1 (Rambla del Celler) de Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem