La UESC prepara onze actes per celebrar el 30è aniversari

El club ha mostrat la nova equipació que lluiran els jugadors i jugadores la pròxima temporada 2016-2017, amb motius del 30è aniversari, en els que tornen els colors vermell-i-negre

La Unió Esportiva Sant Cugat ha presentat els onze actes que ha dissenyat per commemorar el 30è aniversari del club, que se celebraran la pròxima temporada 2016-2017. Oriol Antràs, responsable dels actes del 30è aniversari, ha detallat les activitats que s'han programat.

Mònica Mateu, presidenta de la UE Sant Cugat, ha agraït a totes les persones (presidents, directius, entrenadors, jugadors i jugadores, i pares i mares) i institucions i empreses patrocinadores que en algun moment d'aquestes tres dècades han aportat el seu gra de sorra a la UESC.

Mateu: "És una gran festa que hem de viure tots junts"

Mònica Mateu ha explicat que "aquesta és una gran festa que hem de viure tots junts" i ha assegurat que "volem que Sant Cugat sigui una ciutat de bàsquet". Mateu també ha afirmat que "som una entitat molt lligada als valors de Sant Cugat: som un club que acollim a la gent que ve d'altres països, solidari, obert, integrador, inclusiu, innovador, competitiu, tradicional i que ens sentim orgullosos de què estem fent".

Els quatre expresidents no s'ho han volgut perdre

L'acte ha estat presidit pels quatre expresidents de la UE Sant Cugat, Jaume Espina, Enric Tomàs, Xavier Salvat i Valentí Feixas, a qui Mònica Mateu els ha agraït la seva feina al capdavant de l'entitat: "Gràcies a vosaltres i a la vostra feina voluntària, avui estem aquí presentant els actes del 30è aniversari". També hi ha assistit Josep Garcia Pérez, president d'Honor de l'entitat, a qui el club ha lliurat el nou carnet de soci.

Nova equipació

Logotip del 30è aniversari de la UESC AUTOR: Dan Monells

La UE Sant Cugat ha presentat la nova equipació que lluiran els jugadors i jugadores la pròxima temporada 2016-2017, amb motius del 30è aniversari, i en la que destaquen els colors vermell-i-negre, recuperant una identitat que s'havia perdut en l'última dècada. També s'ha presentat un polo, una samarreta i una camisa. La botiga d'esports Thinkinsport ha col·laborat econòmicament en aquesta iniciativa. També s'ha presentat el logotip dels 30 anys, elaborat per Dan Monells.

Torneig de la Fundació i l'ACELL el 2 de juliol al Pavelló 3

Durant l'acte, Marisol Colet, directora general de la Fundació del Bàsquet Català de la Federació Catalana de Basquetbol, ha anunciat que la Fundació del Bàsquet Català i la Federació Catalana d'Esports per a Disminuïts Psíquics (ACELL) coorganitzaran un torneig el 2 de juliol, al Pavelló 3, en el que hi participaran 15 equips, entre ells l'equip ASDI-UESC.

Moltes autoritats

L'acte ha comptat amb la presència, entre d'altres, de Joana Barbany, regidora de Comunicació, Informació, Innovació i Govern Obert de l'Ajuntament de Sant Cugat; Sònia Guivernau, presidenta de la Fundació UE Sant Cugat; Josep Puig, president de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix; Albert Mendoza, responsable de relacions externes del Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat; Albert Salarich, president de l'associació Sant Cugat Creix, i Llorenç Santasusagna, directiu del Sant Cugat Esport FC.

L'acte s'ha fet aquest dilluns, 25 d'abril, al vespre, a la Casa de Cultura, amb l'assistència de més d'una cinquantena de persones.

Calendari d'activitats del 30è aniversari de la Unió Esportiva Sant Cugat:

SETEMBRE:
-10 de setembre: Presentació de les seccions de bàsquet i de tennis de taula. Oriol Antràs ha assegurat en l'acte que "serà una presentació molt especial, amb moltes sorpreses".

OCTUBRE:
-Es farà una activitat del programa Enganxa't als valors, un programa que havia desenvolupat la UESC i que en els últims anys havia deixat de fer.

NOVEMBRE:
-Concurs Proposa la teva mascota del 30è aniversari.

DESEMBRE:
-Recull d'escrits Què és per a tu la UESC?

GENER:
-5 de gener: El club farà, un any més, la carrossa de Reis.

FEBRER:
-La UESC presentarà candidatura als Premis Ciutat de Sant Cugat.

MARÇ:
-Xerrada sobre el bàsquet al Teatre-Auditori.

ABRIL:
-7 d'abril. Inauguració de l'exposició del 30è aniversari.

MAIG:
-Presentació del llibre del 30è aniversari.

JUNY:
-Torneig 24 hores de 3X3 de bàsquet.

JULIOL:
-Festa de cloenda del 30è aniversari.

 
Comentaris

Destaquem