La UESC segueix creixent any rere any

Enguany, el club vermell-i-negre compta amb 36 equips, 1 més que la darrera temporada, i 370 jugadors, presentats tots ells aquest diumenge 21 d'octubre al pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler

La Unió Esportiva Sant Cugat presenta els diferents equips que competiran en la temporada de les dues seccions esportives: el basquet i el tenis taula. La presentació es farà el diumenge 21 d'octubre a partir de les 11.30h a la ZEM Rambla del Celler i comptarà amb la presència dels 370 jugadors i 55 entrenadors que formen el club santcugatenc.


Durant la presentació, els diferents equips que conformen el club, un total de 36, aniran compareixent i fent la fotografia oficial. Posteriorment, hi haurà una exhibició dels esports de les dues seccions, bàsquet i tenis de taula, a més dels parlaments.


Enguany, en la presentació, hi haurà la presència de Carmela Fortuny, alcaldessa, d'Eloi Rovira, tinent d'alcalde de Promoció de la Ciutat, Joventut i Esports, i de Marisol Colet, directiva de la Federació Catalana de Basquetbol, a més de Vicenç Beltran, actual president del club vermell-i-negre.


Amb això, Vicenç Beltran apunta: "El nostre objectiu principal és que els jugadors gaudeixin amb l'esport que practiquen. A més, el que nosaltres volem és que el club segueixi creixent i convertir-lo en un club fort, on cada equip doni el màxim".


28 equips federats de basquet


Aquesta temporada, la secció de bàsquet compta amb 28 equips: 18 masculins, 9 femenins i 1 mixt (l'equip ASDI, un equip de persones amb discapacitats físiques i psíquiques). Amb això, el masculí competirà amb 3 preinfantils, 2 infantils, 6 cadets, 4 juniors i 3 sèniors, mentre que el femení tindrà 1 preinfantil, 1 infantil, 3 cadets, 2 juniors i 2 sèniors.


Després que el primer equip masculí es quedés a només una cistella de pujar a Lliga EBA, el femení certifiques una temporada irregular i els primers equips masculins de l'infantil, cadet i junior s'hagin quedat a les portes de les fases per a pujar a preferent, l'objectiu del club ara és competir al màxim cada partit.


Creixement del tenis taula


D'altra banda, la secció de tenis taula de la UESC comença la temporada amb una setantena de jugadors de totes les edats. Amb això, compta amb 8 equips: 6 sèniors i 2 veterans, tots ells dirigits per 3 enternadors: Josep Antón i Enric Bosch (ambdós formats al club) i Gualberto Cabello.


Per a Josep Anton: "Estem molt contents de la quantitat i qualitat de la pedrera. Ens enorgulleix veure que l'equip en el qual ens hem format creix dia a dia. Per a nosaltres això és la fita més important". A més, en l'àmbit competitiu, el tècnic apunta: "Confiem que el primer equip mantingui la categoria, mentre que els altres el principal objectiu és ascendir. Creiem que és una bona manera que els jugadors que vénen des de baix puguin veure una progressió amb els diferents equips".


Enguany, la secció esportiva té un equip a 1a nacional, 1 a preferent, 1 a 1a provincial, 2 a 2a B provincial i 1 a 3a provincial, aquest darrer, nou equip creat aquesta temporada pel creixement viscut en l'últim any. D'altra banda, els 2 equips veterans competeixen a 3a i 3a B respectivament.
 

 
Comentaris

Destaquem