La Unió Ciclista Sant Cugat ajorna l'assamblea al gener

La junta en funcions va demanar als assistents a l'assamblea la possibilitat de fer-la la tercera setmana de gener

Un error de planificació va obligar a la Unió Ciclista Sant Cugat a convocar l'assamblea general ordinària abans que acabés aquest any, donat que totes les entitats esportives han de fer-ne una a l'any per llei. La data, aquest dissabte 29 de desembre, no era gens propícia –molta gent està de vacances– i per aquest motiu la junta en funcions, encapçalada pel president Rafa Robledo, ha demanat ajornar-la a la tercera setmana de gener. A mà alçada, els assistents han votat que sí.

No obstant, l'entitat ha aprofitat la ocasió per explicar als socis presents aquest dissabte al vespre algunes de les qüestions que es tractaran en aquesta pròxima assamblea i que se sotmetran a votació i debat, si escau. Entre d'altres coses s'ha parlat sobre el funcionament de l'Escola de Ciclisme, el futur de la Marxa Transcollserola de carretera, o la gratuitat de la quota pels jubilats.

Robledo ha avançat que enguany l'entitat té un total de 194 socis i que el club tanca l'exercici amb superàvit. Els comptes detallats de la temporada 2012 també s'han especificat punt per punt. Així mateix, es decidirà en aquesta propera assamblea com quedarà configurada la nova junta. De moment, no s'ha presentat cap altra candidatura que la de l'actual president.

 
Comentaris

Destaquem