La Unió Ciclista Sant Cugat clou la temporada premiant els millors ciclistes

Durant el tradicional esmorzar de final de temporada, el president Rafa Robledo ha dit que en l'exposició del 60è aniversari el club i l'Ajuntament presentaran l'avantprojecte del Bike-Park de Sant Cugat

Un any més, la Unió Ciclista Sant Cugat, que al setembre va fer 60 anys de la seva fundació, ha celebrat el tradicional esmorzar de final de temporada, on el club premia els millors ciclistes de l'entitat. L'acte s'ha fet aquest diumenge, 17 de desembre, al matí, al restaurant Masia Mas Janer, amb un centenar de socis.

Durant els parlaments, el president de la Unió Ciclista Sant Cugat, Rafa Robledo, ha destacat el treball que s'està fent a les escoles de ciclisme i bike-trial, amb 73 ciclistes i 7 monitors. "Ja no és un projecte, és una realitat", ha afirmat.

La UC Sant Cugat, amb 380 socis, té 6 seccions: BTT, carretera, triatló, cicloturisme i les escoles de ciclisme i bike-trial. Robledo també ha anunciat la creació, ben aviat, d'una nova secció, la d'E-bike.

En declaracions al TOT Sant Cugat, Robledo ha assegurat que aquest 2017 la Unió Ciclista "ha contribuït a la ciutat amb temes tan importants com assolir el nomenament de Ciutat Europea de l'Esport 2018" i que en l'actualitat "som un dels clubs grans de ciclisme del nostre país, Catalunya".

Actes del 60è aniversari

Rafa Robledo en els parlaments. FOTO: Àlex López Puig

Al gener, en una data encara per concretar, la Unió Ciclista Sant Cugat inaugurarà a la Casa de Cultura l'exposició dels 60 anys del club. Entre gener i febrer està previst que l'entitat organitzi un sopar de gala i al llarg del 2018 l'entitat organitzarà diferents conferències.

Rafa Robledo ha assenyalat al TOT Sant Cugat que en l'exposició "presentarem amb l'Ajuntament l'avantprojecte del Bike-Park de Sant Cugat, que ja està redactat. Estem molt il·lusionats".

Volta Ciclista a Catalunya 2018

Tot i que encara no està signat, una de les sortides de la Volta Ciclista a Catalunya 2018 tindrà lloc a Sant Cugat. Robledo ha explicat que "vam proposar-ho a la regidoria d'Esports de l'Ajuntament, que ens ha fet costat i ho ha assolit". A més, Robledo també ha dit que "estem parlant amb el regidor d'Esports perquè Sant Cugat sigui un referent en la Volta Ciclista a Catalunya".

 
Comentaris

Destaquem