La Unió Ciclista Sant Cugat ja té el seu nou local social

L'alcaldessa, Mercè Conesa, i el president de l'entitat, Rafa Robledo, han signat un conveni de col·laboració i de cessió d'ús d'un bé immoble municipal fins l'any 2023

La Unió Ciclista Sant Cugat ha lliurat un maillot de l'entitat a l'alcaldessa. FOTO: À. L. P. La Unió Ciclista Sant Cugat ha lliurat un maillot de l'entitat a l'alcaldessa. FOTO: À. L. P.
La Unió Ciclista Sant Cugat podrà gaudir, fins l'any 2023, de la seva nova seu social, situada a la Rambla de Can Mora, número 11, 1r 1a (a sobre de les oficines de Correus), al centre de Sant Cugat. Aquest dimecres, 18 de juny, a la Sala Ginesta de l'Ajuntament, s'ha signat un conveni de col·laboració i de cessió d'ús d'un bé immoble municipal entre l'Ajuntament i l'entitat esportiva. La Unió Ciclista Sant Cugat té previst que el nou local social entri en funcionament aquest estiu i que la inauguració oficial es faci a l'octubre. Aquest ha estat l'últim pas burocràtic després que el Ple Municipal del 19 de maig aprovés la cessió d'aquest local a l'entitat.

L'acte ha estat presidit per Mercè Conesa, alcaldessa de Sant Cugat, i Rafa Robledo, president de la Unió Ciclista Sant Cugat. També hi han estat presents Raül Grangé, regidor del consistori, i Antonio Gregorio i Evaristo Portas, directius de la Unió Ciclista Sant Cugat.

Fomentar el món de la bicicleta
Com a contrapartida, la Unió Ciclista Sant Cugat es compromet a continuar organitzant i col·laborant en diferents activitats, amb l'objectiu de promoure l'ús de la bicicleta a Sant Cugat. En aquest punt, Mercè Conesa ha afirmat que la Unió Ciclista "té un alt nivell de responsablilitat" i que, amb aquest conveni, "ha de consolidar un treball que està fent molt bé". La Unió Ciclista Sant Cugat organitza, entre d'altres activitats, la Transcollserola de BTT, i col·labora en la Pedalada de BTT de Festa Major, en el Cros Ciutat de Sant Cugat, en la Fira de la Bicicleta, en la Setmana de la Mobilitat, en pedalades populars, en els camins escolars, i en les taules de participació.

El parc de bici-trial
La Unió Ciclista Sant Cugat també s'encarregarà de promocionar el parc de bici-trial de Sant Cugat, que ara fa un any es va inaugurar. Segons han explicat Mercè Conesa i Rafa Robledo, el pilot Ot Pi s'ha ofert a col·laborar en aquest projecte.

Conesa: "La Unió Ciclista és una entitat molt seriosa i professional"
Mercè Conesa ha definit la Unió Ciclista Sant Cugat "com una de les entitats importants de Sant Cugat. És una entitat molt seriosa i professional".

Robledo: "Amb el nou local veiem un repte amb la ciutat"
Rafa Robledo ha assegurat que "portem molts anys buscant un local. Estem com un nen petit amb sabates noves". Robledo també ha destacat l'"entusiasme, el dinamisme i la facilitat de l'alcaldessa en aquest acord. De seguida va captar la nostra necessitat. És bo que entre l'Ajuntament i les entitats hi hagi sintonia". Amb el nou local, "veiem un repte amb la ciutat i, això, no és poca cosa. Volem aportar noves formes de fer les coses", ha assegurat. El president de l'entitat assegura que "amb la nova seu, el club augmentarà la seva massa social entre un 20 i un 25%".

Els socis ho van aprovar el passat 30 de novembre
Els socis de la Unió Ciclista Sant Cugat van aprovar, per unanimitat, el 30 de novembre de 2013, durant l'assemblea general extraordinària del club, el canvi de local social.

De què disposarà la nova seu?
La nova seu social de la Unió Ciclista (que a diferència d'altres clubs de Sant Cugat no utilitza una instal·lació esportiva municipal), que té uns 200 socis, té un espai d'entre 80 i 90 m2 i disposarà d'una recepció, una sala de juntes i de direcció (sala multimèdia), una sala pels socis (amb televisió, pantalla gran, projector, jocs, minibar i premsa), una sala per a xerrades formatives, i un lavabo.

La Unió Ciclista ha tingut 9 locals socials
Des de 1957, quan es fa fundar la Unió Ciclista Sant Cugat, el club ha tingut fins a nou locals socials. Són la botiga Cardona, el centre parroquial, la Fonda d'en Teo, la Unió Santcugatenca, la pista poliesportiva, el Pavelló d'Esports, l'Esbart Dansaire, la Penya Blaugrana Sant Cugat i l'actual local, als soterranis del Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler.

 
Comentaris

Destaquem