La Unió Esportiva Sant Cugat organitza les Escoles d’Estiu de Tennis de Taula

El campus, ja consolidat, està adreçat a nens i nenes de Primària. Les Escoles d’Estiu van començar l’1 de juliol i acabaran el 31 de juliol

Un any més, la secció de tennis de taula de la Unió Esportiva Sant Cugat organitza les Escoles d’Estiu. Aquest campus està adreçat a nens i nenes de Primària. Les Escoles d’Estiu, que van començar l’1 de juliol, acabaran el 31 de juliol i es fan a la sala de tennis de taula del Pavelló 1 de la ZEM Rambla del Celler, de 18 a 20 h.

Aquest campus formatiu, amb entrenadors amb títol nacional i jugadors del primer equip de la UE Sant Cugat, equip de la 1a Nacional, té dos nivells: el d'iniciació i el de perfeccionament.

Com inscriure's
La inscripció a les Escoles d'Estiu de Tennis de Taula té un cost de 25 euros per setmana. Per a inscriure’s cal adreçar-se a uesctt@gmail.com o als telèfons 605 498300 (Josep Anton) i 630414216 (Enric Bosch).

Joan Pareja, campió de Catalunya
Joan Pareja, de la UE Sant Cugat, s'ha coronat campió de Catalunya de Tennis Taula de Veterans, en la categoria +60, després de derrotar en la final Francesc Castells (SCR El Ciervo), per 3 a 1. S'ha celebrat a Calella.


Joan Pareja, al segon per l'esquerre de la imatge. FOTO: UESC

Josep Anton guanya a Montcada i Reixac
Josep Anton, jugador del primer equip de la secció de tennis de taula de la UE Sant Cugat, s'ha adjudicat aquest dissabte, 28 de juny la tercera edició de l'Open CTT La Unió Vila de Montcada, en categoria absoluta. En la final, el de Sant Cugat s'ha imposat a Manel Manal, palista del CTT Vilafranca de 1a Nacional, per 3 punts a 0. També cal destacar el tercer lloc d'Alex Stievelart, també en categoria absoluta.

La parella Josep Anton-Alex Stievelart s'ha adjudicat en la categoria de dobles absolut aquesta competició. En la final van guanyar Marc Lari i Carlos Pina (Gimnàstic de Tarragona / Cubelles).


Josep Anton, amb ltrofeu de campió. FOTO: UESC

En la categoria de no federats, Niran Carretero (12 anys) i Gabriel Oliveras (13 anys) han estat subcampió i tercer, respectivament. El palista Jan Pradas (11 anys) ha debutat amb una 11a posició. Aquest torneig s'ha jugat aquest diumenge, 29 de juny.


D'esquerra a dreta: Josep Anton, Gabriel Oliveras, Jan Prades i Niran Carretero. FOTO: UESC

 
Comentaris

Destaquem