Laia Muñoz, subcampiona d'Europa de futbol

La selecció espanyola femenina sub-17 ha quedat en segona posició al Campionat d'Europa de la UEFA

La santcugatenca Laia Muñoz, de 17 anys, i davantera del FC Barcelona B, s'ha proclamat subcampiona amb la selecció espanyola al Campionat d'Europa de la UEFA sub-17. El conjunt espanyol ha aconseguit la segona classificació després de perdre a la tanda de penals contra les actuals campiones, les jugadores de la selecció alemanya. La final va tenir lloc ahir, dilluns 16 de maig, a la ciutat bielorussa de Borisov, prop de Minsk.

Les de La Roja eren clares favorites, en haver estat campiones l'any passat a Islàndia, després de derrotar per 5 a 2 a la final a la selecció suïssa. Enguany, han quedat en primera posició al seu grup de la primera fase, davant de la selecció grega; i en primera posició també al grup de la segona fase, per sobre de les que es proclamarien campiones, la selecció alemanya.

A la semifinal, van derrotar a Noruega amb facilitat (4-0), però es varen topar amb una Alemanya forta i decidida a la final. Cap de les dues formacions varen poder trencar el marcador, que va acabar en empat a 0, tot i que el conjunt alemany va fer esclatar la pilota al pal fins a 4 ocasions. Finalment, el partit es va decidir a la tanda de penals, on les alemanyes es van imposar per 2 a 3.

Campiona de la lliga

Jugadores de la selecció espanyola celebrant un gol contra Noruega FOTO: UEFA

Aquest any, a més, Muñoz, juntament amb el FC Barcelona B, s'ha proclamat campiona de lliga de Segona Divisió, la segona màxima categoria del futbol femení espanyol. Ha estat un any de celebracions per a aquesta jugadora formada a les files del FC Sant Cugat Esport.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem