Les 22es Jornades d'Handbol Escolar, pel CH Sant Cugat, la Salle Montcada, l'Avenç i el Ramon i Cajal

Aquestes 12 hores ininterrumpudes d'handbol escolar, amb 40 equips, han estat coorganitzades per l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) i el Club Handbol Sant Cugat

El Club Handbol Sant Cugat, en categoria infantil masculí; el CH La Salle Montcada, en infantil femení; l'Escola Avenç de Sant Cugat, en aleví, i l'escola Ramon i Cajal A de Terrassa, en benjamí, s'han adjudicat aquest dissabte, 14 de juny, la 22a edició de les Jornades d'Handbol Escolar, coorganitzades per l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) i el Club Handbol Sant Cugat.

Fins a 40 equips participants
Aquestes 12 hores ininterrumpudes d'handbol escolar, amb 40 equips, s'han jugat al pavelló municipal de la Floresta, tot i que alguns dels partits de la categoria infantil masculí i femení s'han disputat al Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler.

En les categories aleví i benjamí hi han participat equips santcugatencs que competeixen als Jocs Esportius Escolars de Sant Cugat, com el Ferran i Clua, el Joan Maragall, La Floresta, el Catalunya, L’Olivera, el Pi d’en Xandri, el Santa Isabel, el Turó de Can Mates i l'Avenç. També hi han participat escoles i clubs d'altres ciutats.

Clubs i escoles d'altres poblacions
En la categoria infantil hi ha pres part el Club Handbol Sant Cugat i d’altres conjunts d'escoles o clubs, com el CH Igualada; el Ramon i Cajal A i B (Terrassa); el Creu Alta Sabadell; l'escola Lumen (Terrassa), el CH Polinyà; el CH Esplugues; l'OAR Gracia (Sabadell); l'Òdena; el CH Sant Pere de Ribes; el CH La Salle Montcada (Montcada i Reixac), i l'Èpic Casino (Terrassa).

Els tres primers classificats de les tres categories s'han endut una copa. Durant el torneig, els jugadors i jugadores s'han pogut banyar a la piscina municipal de la Floresta.

 
Comentaris

Destaquem