Les 5 Hores de Resistència de Ràdio Control es volen consolidar per festa major

L'organitza el club santcugatenc RC Hobby Garden per quart any seguit

Un total de 9 equips, integrat per entre 3 i 5 pilots, han participat aquest dissabte, 27 de juny, en la quarta edició de les 5 Hores de Resistència de Ràdio Control, que organitza el club santcugatenc RC Hobby Garden per la Festa Major de Sant Cugat.

El club d’auto modelisme i radiocontrol de Sant Cugat ha muntat aquesta competició al nou circuit Qgat Track Barcelona, al Qgat Restaurant Events&Hotel, de les 17 a les 22 hores. Aquesta ha estat la quarta edició consecutiva d'aquesta competició, tot i que en els tres primers anys es va fer al circuit del Garden Rocamora, on fins ara estava instal·lat el circuit.

La cursa s'ha corregut de forma ininterrompuda i l'equip que ha fet més voltes amb el buggy n'ha estat el guanyador. Entre els participants cal destacar la participació de Carlos Pineda, campió d'Espanya al 2014, i Juanma Lerma, campió de Catalunya al 2014.

L'única categoria que ha establert l'organització és la de buggy d'escala 1/10 amb tracció a la part posterior del cotxe. S'ha fet així perquè és la categoria més oberta i en la que els buggies consumeixen menys bateria (tenen menys pes) i on la mecànica és més senzilla.


Carlos Rocamora és el president del club esportiu RC Hobby Garden, que va néixer fa tres anys a Sant Cugat.

El Campionat de Catalunya, a Sant Cugat

Els cotxes, espectaculars. FOTO: Lali Puig

L'RC Hobby Garden organitzarà el diumenge 20 de setembre una de les proves del Campionat de Catalunya. Serà en la categoria de buggy d'escala 1/10 amb tracció a la part posterior del cotxe.

Segueix la Festa Major amb el TOT

Des de divendres 26 fins dilluns 29 de juny el TOT estarà present a totes les activitats de la Festa Major per oferir-vos cada detall del què passa a la ciutat durant els 4 dies.

Per això mateix, podeu seguir tota l'actualitat a través de les xarxes socials, el Twitter i el Facebook, així com tots els vídeos, fotografies i notícies del que donarà de si la Festa Major d'enguany, a través de la secció del TOT Festa Major.

A més, per segon any consecutiu, 4 santcugatencs ens mostraran la Festa Major a través de les seves fotografies que aniran penjant a la xarxa social d'Instagram.

La iniciativa 'La meva Festa Major', està organitzada pel perfil del TOT, @totsantcugat i el perfil @igerssantcugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem