Les campiones d'Europa Txell Gimeno i Andrea Massons, al Patí Hoquei Club Sant Cugat

A banda d'aquestes dues joves jugadores de 16 anys procedents del Cerdanyola CH, el club ha fitxat una jugadora que presentarà pròximament

Les recents campiones d'Europa de Clubs amb el Cerdanyola CH, Txell Gimeno i Andrea Massons, de 16 anys ambdues, són noves jugadores del primer equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat. que aquesta temporada ha ascendit a la màxima categoria estatal, l'OK Lliga. Totes dues han jugat aquesta campanya, 2018-2019, tant amb el primer equip com en el sub-16 del Cerdanyola CH.

Gimeno va entrenar-se a l'Escola d'Iniciació del PHC Sant Cugat

Gimeno ha estat una vegada campiona d'Espanya Sub-16, i en dues ocasions més, subcampiona. També s'ha adjudicat el Campionat de Catalunya Sub-16, del que també n'ha estat subcampiona. Massons, que viu a Barcelona, va entrenar-se uns anys a l'Escola d'Iniciació del PHC Sant Cugat, club en què el seu pare va arribar a dirigir el primer equip masculí.

Subcampiones de la Copa de la Reina

Massons, de Vilassar de Mar, que com Gimeno també ha estat aquesta temporada, 2018-2019, subcampió de la Copa de la Reina, ha aconseguit tres vegades ser subcampiona de Catalunya, una vegada en aleví dues en sub-16.

L'acte de presentació d'aquestes dues jugadores s'ha fet aquest dilluns, 18 de juny, a la tarda, a l'Hotel Sant Cugat. En l'acte, Gimeno ha assegurat que el projecte que l'ofereix el PHC Sant Cugat "és molt interessant i em motiva", i Massons, que "no tenia la confiança del tècnic i necessitava canviar d'aires".

 

Beto Borregán: "Són dues jugadores amb qualitat, ambició i projecció"

L'entrenador del PHC Sant Cugat, Beto Borregán, ha explicat en la roda de premsa que són dues jugadores "molt interessants per a nosaltres. Tenen qualitat, ambició i projecció i estic molt content de tenir-les al meu equip, que estarà compensat. És la nostra primera temporada a l'OK Lliga i patirem, però segur que gaudirem". Borregán ha anunciat que pròximament el club presentarà una nova jugadora, que ja està tancada, tot i que no ha volgut anunciar el nom de la nova jugadora.

Keco Marzá: "Són molt joves, amb una trajectòria curta però molt intensa"

El president del club, Keco Marzá, ha destacat que Txell Gimeno i Andrea Massons són dues jugadores molt joves -de l'any 2002-, amb una trajectòria curta però molt intensa. Tenen experiència a l'OK Lliga Femenina i segur que ens aportaran moltes coses".

L'inici de la pretemporada, el dilluns 2 de setembre

L'equip iniciarà la pretemporada el dilluns 2 de setembre, abans que el cap de setmana del 21 i 22 de setembre arrenqui la màxima categoria estatal.
 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem