Les germanes Sánchez Alayeto i Company-Escalante guanyen el Gran Slam del Club Esportiu Valldoreix

Les campiones, de Saragossa i terceres al rànquing del World Padel Tour, s'han imposat per segon any consecutiu. Hi han participat 168 parelles, 41 més que en l'edició del 2013 (129)

Les germanes Sánchez Alayeto disputant la final contra Marta Marrero i Marta Ortega. FOTO: Les germanes Sánchez Alayeto Les germanes Sánchez Alayeto disputant la final contra Marta Marrero i Marta Ortega. FOTO: Les germanes Sánchez Alayeto
Les germanes Mapi i Majo Sánchez Alayeto, en la 1a Categoria Femenina, i Gerard Company i Javier Escalante, en la 1a Categoria Masculina, s'han adjudicat aquest diumenge, 27 d'abril, el 4t Torneig Gran Slam de Pàdel Salerm Cosmètics, al Club Esportiu Valldoreix, amb 11 pistes de pàdel. Aquesta és la 3a prova del Gran Slam d'aquest 2014, després del club Star Padel de Tarragona i del CT Masnou.

En la final, les germanes Sánchez Alayeto, s'han imposat en una final molt igualada i d'alt nivell a la santcugatenca Marta Marrero, de 31 anys, i a la madrilenya Marta Ortega, de 17 anys, per 5-7, 6-3 i 6-4. Les campiones, de 29 anys, són jugadores del Real Zaragoza CT i han guanyat aquest torneig per segon any consecutiu. Amb el que va d'any han guanyat el Campionat d'Espanya per Clubs i els Gran Slam del CT Masnou i del CE Valldoreix. En l'actualitat ocupen la tercera posició al rànquing del World Padel Tour. Viuen a Madrid, però són de Saragossa.

Les finals, amb molta assistència de públic
Per la seva banda, Gerard Company i Javier Escalante han doblegat en la final a Toni Bueno-Josue Hernández, per 6-3 i 6-4. Totes dues finals han estat presenciades per més d'un centenar d'espectadors. Aquest campionat ha permès veure les millors parelles de pàdel de Catalunya.

L'organització, que ha lliurat un total de 3.500 euros en premis en metàl·lic, ha donat 1.000 euros a la parella campiona masculina, i a la femenina, 750. Els subcampions han guanyat 500 euros, i les subcampiones, 400 euros.

El Club Esportiu Valldoreix i Barcelona Total Tennis (BTT), l'empresa que gesiona l'àrea esportiva d'aquesta entitat, han organitzat aquest campionat de pàdel del dilluns 21 al diumenge 27 d'abril. La categoria de Gran Slam és, després de la de Super Gran Slam, la més important del Circuit Català de Pàdel de la Federació Catalana de Pàdel.

41 parelles més que al 2013
Enguany, hi han participat 168 parelles, 41 més que en l'edició del 2013 (129), en les categories de 1a, 2a, 3a i 4a Masculina i 1a i 2a Femenina.

El lliurement de premis del 4t Gran Slam de Pàdel Salerm Cosmètics ha comptat amb la presència, entre d'altres, de Josep Puig, president de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix; Joan Carles Pradell, president del Club Esportiu Valldoreix; Ricardo Recio, directiu responsable de la secció de pàdel del Club Esportiu Valldoreix, i Raquel Martínez, representant de l'empresa patrocinadora Salerm Cosmètics. També hi ha estat present Javier Casadesús, gerent de la Federació Catalana de Pàdel.

El campionat ha comptat, un any més, amb la col·laboració dels mitjans de comunicació TOT Sant Cugat i Diari de Sant Cugat.

 
Comentaris

Destaquem