Les notícies esportives més destacades del 2015

El triplet de l'equip infantil femení del Junior FC, campiones de Catalunya i d’Espanya de Clubs d’hoquei sala i del Campionat de Catalunya de Clubs d’hoquei sobre herba, una de les notícies més rellevans

En l'àmbit esportiu, del 2015 cal destacar el triplet de l'equip infantil femení del Junior FC en la temporada esportiva 2014-2015: el Campionat de Catalunya i d’Espanya de Clubs d’hoquei sala i el Campionat de Catalunya de Clubs d’hoquei sobre herba.

També cal ressaltar l’ascens històric de l’equip sènior del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat a la Primera Divisió, la màxima categoria estatal de gimnàstica rítmica. També d’un altre ascens històric del sènior B del Club Handbol Sant Cugat a la LLiga Catalana, la categoria més alta de l'handbol català. I, a més, el primer equip del Club Handbol Sant Cugat ens ha permès veure en directe, al Pavelló 3, el FC Barcelona en les semifinals de la Supercopa Catalunya.

Els atletes de la nostra ciutat han brillat als Campionats d’Espanya. La Carta Ètica de l’associació Sant Cugat Creix ha rebut el reconeixement de la Unió Europea, en forma de subvenció econòmica. Per contra, el sènior femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat ha perdut la categoria de l'OK Lliga, la màxima divisió estatal, i ha descendit a Nacional Catalana. Finalment, s'ha posat en marxa l'Augusta Padel, amb onze pistes.

Temes pendents del 2015

Durant el 2015 haurien d'haver començat les obres del nou pavelló-3 de la ZEM La Guinardera, tal com va anunciar en el seu moment l'Ajuntament de Sant Cugat. Ara, segons l'Ajuntament, les obres començaran el març del 2016. Segons l'alcaldessa, “han de durar 16 mesos”.

Temes que s'han de fer el 2016

Segons l'Ajuntament, el nou pavelló-1 que es construirà al nou institut del Leonardo da Vinci, a Volpelleres, s'hauria de licitar al llarg del 2016.

 
Comentaris

Destaquem