Les obres del primer parc de bici-trial de Sant Cugat, finalitzades

Aquest nou equipament esportiu municipal, de més de 300 m2 i d'accés lliure, està situat al costat del CAP del carrer de la Mina, amb quatre zones de diferents materials reciclats

Les obres del primer parc de bici-trial de Sant Cugat ja estan finalitzades. L'Ajuntament ha construït aquest espai des de la setmana passada al costat del CAP del carrer de la Mina, als terrenys situats entre el camí vell de Sabadell i el carrer de Sant Juli. Els treballs els està fent la Brigada Municipal de l'Ajuntament. El bici-trial és una modalitat de ciclisme practicada en un circuit d'obstacles naturals o artificials i consisteix en recórrer els diferents trams en un temps màxim determinat sense posar els peus a terra.

L'accés és lliure, en un espai de més de 300 m2
Aquesta nova instal·lació esportiva municipal, d'accés lliure i per a practicants majors de 10 anys, tindrà una extensió de més de 300 m2, amb quatre zones de diferents materials reciclats: taulons, elements de ciment, pedres i troncs. La gestió i dinamització anirà a càrrec de la regidoria de Joventut de l'Ajuntament, que ha estat l'impulssora d'aquest projecte.

Segons Raül Grangé, regidor de Joventut de l'Ajuntament, el cost de les obres és d'uns 8.000 euros, dels quals 5.000 els aporta Restaurantes Deleval, que és l'empresa que gestiona les dues franquícies de McDonald's Sant Cugat. Grangé ha assenyalat al TOT Sant Cugat que aquest parc de bici-trial "és un nou espai ciutadà, molt ampli. Hi ha molta afició entre els joves, que ens ho havien demanat".

La inauguració, el divendres 28 de juny
Coincidint amb la Festa Major de Sant Cugat, l'Ajuntament inaugurarà aquest nou equipament municipal el divendres 28 de juny, a les 18 hores, amb una exhibició a càrrec d'Energy Trial, l'empresa responsable del disseny d'aquest parc de bici-trial.

Aquest es convertirà en un espai més de trobada i de pràctica esportiva lliure de la ciutat, com ja ho són les pistes poliesportives i els skatesparks del Parc de la Pollancreda (Sant Cugat) i Mira-sol.

 
Comentaris

Destaquem