Les primeres eleccions amb dos candidats al Club Voleibol Sant Cugat ja tenen data

En l'assemblea ordinària, amb un centenar d'assistents, s'ha presentat el calendari electoral

Les primeres eleccions a la presidència del Club Voleibol Sant Cugat en els seus 30 anys d'existència seran el divendres 14 de desembre. Els socis podran exercir el seu dret a vot de les 17 a les 21 hores, al Pavelló de Voleibol de Valldoreix. Les candidatures que ja han fet públic són les que encapçalen Núria Terribas, l'actual presidenta de l'entitat, i Martín Fernández, exentrenador i director esportiu de l'entitat (2008-2010), estan 11 temporades al club.

100 persones a l'assemblea

Així s'ha fet públic aquest divendres, 9 de novembre, a la tarda, en l'assemblea general ordinària de socis, que s'ha celebrat, amb un centenar d'assistents, a l'Església Protestant de Valldoreix, en la que hi han assistit els dos candidats. En aquesta mateixa assemblea s'ha sortejat els tres membres de la junta electoral i tres persones més que són suplents. El pròxim dilluns, 12 de novembre, es constituirà formalment la junta electoral, i s'obrirà el termini de presentació de candidatures, que finalitzarà el divendres 23 de novembre amb la proclamació de les candidatures presentades. Els dies 13 i 14 de desembre s'exposarà el cens electoral, de 18 a 19.30 hores, al Pavelló de Voleibol de Valldoreix, que es tancarà el 16 de novembre. Les eleccions a president o presidenta i junta directiva del CV Sant Cugat se celebraran el 14 de desembre, i el 17 de desembre es proclamarà la candidatura guanyadora.

IMG 2844

Martín Fernández, llegint documentació, en l'assemblea. FOTO: Àlex López Puig

Un superàvit de 8.583,91 euros

Entre els 7 punts de l'ordre del dia de l'assemblea ordinària, cal destacar que l'entitat ha tancat l'exercici 2017-2018 amb un superàvit de 8.583,91 euros i ha aprovat un pressupost 2018-2019 de 313.000 euros (302.734,31 euros el 2017-2018). Els socis també han aprovat un acord d'apoderament per a la junta directiva per a la subscripció d'una pòlissa de crèdit amb una entitat bancària, per si alguna vegada s'hagués de cobrir possibles dificultats de tresoreria puntuals, com és el retard en el cobrament de subvencions o patrocinis. L'assemblea ha acordat un import màxim de 15.000 euros (un 5% dels ingressos del club), que és la partida que el club ingressa en la subvenció del Consell Català de l'Esport. En aquesta línia, Núria Terribas ha assegurat que aquest "és un club més que sanejat".

La presidenta també ha anunciat que pròximament el club estrenarà un nou web.

IMG 2841

A l'assemblea hi han assistit un centenar de socis i sòcies. FOTO: Àlex López Puig

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem