Llenas i Ojeda (Esgrima Sant Cugat), ors en la 4a Lliga Espanyola de Veterans

A més, el club santcugatenc va aconseguir 3 bronzes, un d'ells en espasa, sent la primera medalla del club amb aquesta arma

El Club Esgrima Sant Cugat va conrear bons èxits en la 4a fase de la Lliga Espanyola de Veterans, i és que el tiradors santcugatencs van acabar amb 2 ors i 3 bronzes, en una competició celebrada a Haro (La Rioja), el dissabte 13 d'abril. A més, un dels bronzes va ser en espasa, sent la primera medalla de la història del club en aquesta modalitat.

Així doncs, Albert Llenas va aconseguir pujar en la part més alta del podi de floret + 50, en vèncer en la final a Andrés Salazar (Ateneo de Madrid) per 10 a 7. D'altra banda, Miquel Ojeda sortia vencedor en floret +60 en derrotar a José Maria González (CE Vicalvaro). En aquesta mateixa competició, Lino Zago va ser bronze, en perdre contra José Maria González per 10 a 1.

En la competició d'espasa, Zago va fer història, i amb el seu bronze en la categoria +60, va aconseguir la primera medalla del Club Esgrima Sant Cugat amb aquesta arma, en perdre 10 a 7 les semifinals davant Jesús Arteaga (CE Santander). Finalment, Oriol Prat va ser bronze en floret +40.