Lliurats al Bocca els premis de l'Open de Pàdel del Complex EMD

Jordi Español-Albert Porta i Sandra Solé-Ana Valdés són les parelles campiones, en la Primera Categoria Masculina i Femenina d'aquest campionat no federat, amb una participació de 95 palistes

Jordi Español-Albert Porta i Sandra Solé-Ana Valdés són les parelles campiones, en la Primera Categoria Masculina i Femenina, del primer Open de Pàdel del Complex EMD de Valldoreix, campionat no federat que es va jugar del 2 al 5 de maig amb la participació de 95 palistes. Jordi Español-Albert Porta van superar en la final Jordi Bufarull-Jordi Segú, mentre que Sandra Solé-Ana Valdés van guanyar Cristina Serra-Mónica Ibáñez. Aquest torneig és el primer que fa el Complex EMD des que es van inaugurar les quatre noves pistes de pàdel (ja en tenien una).

Lliurement de premis al Bocca
El Bocca Sant Cugat ha estat l'escenari aquest dijous, 9 de maig, a la nit, del lliurement de premis d'aquesta primera edició, amb la presència de més de 200 persones. L’organització, Eventing Sports Cinc, l’empresa que gestiona el Complex Esportiu EMD de Valldoreix, ha lliurat un trofeu als tres primers classificats de les tres categories (masculí i femení), tant de l'absoluta com de la consolidació.

L'acte, en el que s'han sortejat diferents obsequis als assistents, ha comptat amb l'actuació de Fran Abellan, tècnic esportiu en aerodance del Complex EMD, que ha fet una sessió d'animació pels presents. L'acte ha comptat amb l'assistència de Josep Puig, president de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix, i Xavier Gavaldà, vocal d'Esports de l'EMD.

Més campions
En la Segona Categoria els campions han estat Fran Castan-Nico Madrid i Mariona Tassó-Marta Reixach, i en la Tercera s'han imposat Xavi Canals-Eduard Castro i Cristina Rovira-Nani Barragan. A partir d'ara, el Complex Esportiu EMD de Valldoreix farà torneigs socials per establir rànquings de nivell intern.

 
Comentaris

Destaquem