Llorente: "Quan entrem en matèria serà quan veurem quina és la voluntat de Tizón"

Aquest dimarts s'han entrevistat Xavier Tizón, nou regidor d'Esports, i Lourdes Llorente, presidenta de la Coordinadora d'Entitats Esportives. Tizón ha assegurat que "entenc les reivindicacions de la Coordinadora, però caldrà veure quines són les eines amb les que comptem des de l'Ajuntament, que ara mateix són limitades, per poder-les satisfer"

La primera trobada entre Xavier Tizón, nou regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, i Lourdes Llorente, presidenta de la Coordinadora d'Entitats Esportives de la ciutat, s'ha produït aquest dimarts en un clima de total cordialitat. Durant els noranta minuts que ha durat l'entrevista, Tizón i Llorente han tractat diversos temes que afecten els clubs de la ciutat, però sense entrar en detalls. Amb tot, després de la trobada i en roda de premsa, Llorente ha advertit que "quan entrem en matèria serà quan realment veurem quina és la voluntat de Tizón i si es pot canviar la dinàmica de funcionament que hi havia fins ara". Llorente ha explicat que Tizón "és molt jove –té 26 anys–, té moltes ganes de fer coses, d'entendre's amb la Coordinadora i els clubs i de fer-ho bé. Té molta responsabilitat".

Per la seva banda, Tizón, que ha qualificat la reunió de "molt positiva", ha assenyalat que "la voluntat d'enteniment i diàleg entre l'Ajuntament i la Coordinadora és total". Preguntat pels periodistes, Tizón ha detallat que desconeix si Xavier Codina, cap de l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament, seguirà en el seu càrrec: "Jo no decideixo la continuïtat de Xavier Codina. Ja em vaig pronunciar en el seu moment i no ho tornaré a fer. Aquest no és un tema que porti jo directament. Desconec quina és la situació actual d'aquesta qüestió".

En aquesta mateixa roda de premsa, que s'ha allargat per espai de poc més de deu minuts, el regidor d'Esports ha assegurat que "entenc les reivindicacions de la Coordinadora, però caldrà veure quines són les eines amb les que comptem des de l'Ajuntament, que ara mateix són limitades, per poder-les satisfer".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem