Lluc Riera, el futbolista santcugatenc escollit per Agüero a la Kings League

La Kings League és una nova competició de futbol 7 amb jugadors amateurs i en la qual els presidents de cada equip són streamers o exjugadors professionals

El santcugatenc Lluc Riera, exjugador de futbol del Junior FC, ha estat escollit pel Kun Agüero per formar part del seu equip en la Kings League, la nova competició de futbol 7 amb jugadors amateurs i amb equips dirigits per streamers i exjugadors professionals. Està impulsada per Gerard Piqué i Ibai Llanos. El futbolista va ser un dels 220 jugadors que van participar en el draft final per formar part d'un dels 12 equips que disputaran aquesta competició.

En total s'han escollit 120 jugadors i Riera ha estat seleccionat en la novena ronda per Kunisports, l'equip del Kun. L'entrenador és l'exfutbolista Martin Posse. La lliga comença l'1 de gener i es podran veure els partits pel canal de Twitch de la Kings League.

FlBxTaQWIAACkXE

L'equip Kunisports, amb Lluc Riera

13.000 persones al càsting

En aquesta primera edició de la Kings League han participat un total de 13.000 persones en el càsting, un càsting en el qual es van ponderar aspectes com el físic, la velocitat, el xut o la defensa. "Les proves van anar força bé, però vaig tenir un problema amb el xip i crec que les estadístiques no són prou altes" explica Riera. El santcugatenc va ser valorat amb 57 punts en físic, 69 en velocitat, 61 en tir, 78 en talent, 67 en passes i 77 en defensa.

En aquesta competició participaran 12 equips, els quals estan presidits per streamers com Ibai LlanosTheGrefg o Gerard Romero de Jijantes i per exjugadors professionals com Iker CasillasKun Agüero. A més, cada equip compta amb 2 jugadors fixos, entre els quals destaquen Chicharito Hernández o Raúl Tamudo.

"Per mi és una gran fita haver arribat al draft, em sento molt afortunat. Espero poder ser un dels escollits", explicava Riera abans del draft final.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem