Lluís Fernández, nou candidat a la presidència del FC Barcelona

El santcugatenc, exportaveu de Demòcrates Sant Cugat, es presentarà a les pròximes eleccions del FC Barcelona

El santcugatenc Lluís Fernández, expresident de la Fundació Sant Cugat Actiu i exportaveu de Demòcrates Sant Cugat, ha anunciat que es presentarà com a candidat en les pròximes eleccions del FC Barcelona, previstes de cara al 2021, tal com ha avançat en el programa de ràdio de Cadena SER Catalunya Aquí, amb Josep Cuní.

El projecte del santcugatenc, soci número 83.168 del FC Barcelona, es basa "amb un grup de socis, que després de rumiar molt, hem decidit passar a l'acció. Creiem que és necessari un canvi en el club i donar frescor a l'entitat blaugrana i és per això que ens volem presentar un grup de gent sense tenir darrere un grup mediàtic o un grup polític".

A més, Lluís Fernández considera que actualment existeixen molts -ístes, una manera de referir-se a les diferents posicions que s'estan generant dins de la pròpia afició. "Volem recuperar l'unionisme del FC Barcelona. A més, considerem que hem de tornar a confiar en el planter i fer una bona gestió econòmica, ja que últimament estem comprant molt car i venent malament".

El santcugatenc expressa que hagués preferit fer-ho públic més endavant, però "és una bona data, ja que coincideix amb el gol de Koeman en la primera Copa d'Europa de l'equip". Amb tot, Lluís Fernández apunta el seu sentiment amb cap el club blaugrana: "Porto el Barça en el cor. Així que treballarem de valent i amb moltes ganes".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.

 
Comentaris

Destaquem