Lluís Moreno, nou president del Club Voleibol Sant Cugat

Substitueix en el càrrec Miquel Martínez, que ha dirigit l'entitat els últims vuit anys. L'expresident, emocionat, s'ha acomiadat amb un "m'estimo molt el club"

Lluís Moreno Lasalle és el nou president del Club Voleibol Sant Cugat pels pròxims quatre anys, i substitueix en el càrrec Miquel Martínez Borda, qui ha estat el màxim responsable de l'entitat els últims vuit anys. Moreno, que ha format part de la junta sortint en els últims tres anys i que és pare d'una jugadora juvenil del club, ha assegurat als socis que "la nova junta directiva agafem aquesta responsabilitat amb molta il·lusió. Ens coneixem molt bé i estem compenetrats. És una junta molt potent".

L'assemblea general ordinària i les eleccions a la presidència del CV Sant Cugat s'han celebrat aquest divendres, 23 de gener, al vespre, a l'escola Ferran i Clua de Valldoreix. La de Lluís Moreno ha estat l'única candidatura que s'ha presentat a les eleccions de l'entitat.

Moreno, que té 49 anys i és assessor financer (llicenciat en enginyeria de camins), ha lloat la feina ben feta per Miquel Martínez: "Ho ha fet molt bé i igualar tota la feina que ha fet serà molt difícil". Amb tot, el nou president ha apuntat que encara es pot millorar en alguns detalls, com per exemple, "en la comunicació interna del club".


A l'assemblea hi han participat més d'una vintena de socis. FOTO: À. L. P.

Els objectius de Moreno
Després de l'assemblea, i en declaracions al TOT Sant Cugat, Lluís Moreno ha explicat quins són els tres principals objectius que es fixa en el seu mandat: "Volem aconseguir el millor rendiment esportiu que puguem donar. Aquest alt rendiment és el que forma a les nostres jugadores i els dóna valors. La segona fita és que totes les jugadores del club, tinguin el nivell que tinguin, s'ho passin bé al club. I començar a treballar amb l'alt rendiment esportiu per a nois, a partir de la categoria cadet. A Sant Cugat hi ha entre 5 i 10 nois que juguen a voleibol a Barcelona perquè a Sant Cugat no hi ha oferta. Però per assolir això, també ens faran falta instal·lacions esportives".

Miquel Martínez s'emociona
Un emocionat Miquel Martínez s'ha acomiadat del club explicant a l'assemblea que "marxo molt content. El club ha crescut molt i s'ha fet molt gran, hem guanyat molts títols i ens ho hem passat molt bé. M'estimo molt el club". També ha volgut agrair als seus companys de junta la feina ben feta i ha desitjat "molta sort" a la junta entrant. Miquel Martínez és vicepresident de l'associació Sant Cugat Creix, que integren el Patí Hoquei Club Sant Cugat, el Club Voleibol Sant Cugat i el Club de Rugby Sant Cugat. Per la seva banda, Lluís Moreno n'és el secretari.

Amb el suport dels expresidents
En el seu comiat, Martínez ha comptat amb el suport dels dos expresidents de l'entitat, Carles Castro, fundador i primer president, i Francesc Tortosa.

La nova junta directiva
Els set directius que acompanyen Lluís Moreno en la nova junta directiva són: Núria Terribas (vicepresidenta 1a, responsable de l'àrea esportiva i econòmica); Lola Mata (vicepresidenta 2a, responsable de l'àrea social i de comunicació); Carlos Rouco (secretari); Salvador Villa (tresorer), i els vocals Àngel Sanchís, Carles Bisbe i Jordi Guerrero. De tots aquests, repeteixen al nou cos directiu Lluís Moreno, Àngel Sanchís, Lola Mata i Salvador Villa, mentre que s'estrenen Núria Terribas, Carlos Rouco, Carles Bisbe i Jordi Guerrero.


Directius de la junta entrant i sortint. FOTO: À. L. P.

Els més de 20 socis presents a l'assemblea també han aprovat el pressupost per aquesta temporada 204-2015, que és de 190.115 euros.

Diferents novetats
El club té previst organitzar, al març, a Sant Cugat, un campus internacional de tecnificació. Ho farà conjuntament amb Scuola di Pallavolo Anderlini d'Itàlia, una entitat amb la qual manté un lligam molt estret i un acord de col·laboració. "Aquesta és una activitat de molt de futur", ha detallat Miquel Martínez. El CV Sant Cugat també oferirà un campus de voleibol a Newcastle (Gran Bretanya), on el Patí Hoquei Club Sant Cugat ja hi va participar al 2014. El campus d'estiu del club, que fins ara era de dues setmanes, s'allargarà una setmana més.

El CV Sant Cugat ha decidit enguany que el juvenil A no participarà a la Superlliga Júnior perquè prefereix competir en un torneig de més nivell com el torneig de Portia, a Itàlia.

 
Comentaris

Destaquem