Lola Santiveri i Carla Puig, plata en el Campionat de Catalunya de gimnàstica rítmica

A més, diferents gimnastes van aconseguir un bitllet per participar en el Campionat d'Espanya

Les gimnastes Carla Puig (Club Muntanyenc Sant Cugat) i Lola Santiveri (Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat) van aconseguir la medalla de plata en el Campionat de Catalunya de gimnàstica rítmica, una competició que es va disputar el diumenge 10 de març a Tortosa. Santiveri ho va fer en la categoria benjamí base, mentre que Puig en la categoria juvenil base 2004, aconseguint ambdues un bitllet pel Campionat d'Espanya.

Així doncs, Carla Puig acabava en la 2a posició, amb una puntuació de 18,650 punts. L'or va ser per la gimnasta Itziar Mensa (del CG Ballerina), amb una puntuació de 19,650 punts, mentre que el bronze era per Iris Recuerdo (CR Palafrugell), amb 18,100 punts. En el cas de Santiveri, la jove era plata amb una puntuació de 15,200 punts, per darrere de Martina Moya (CG Tarragona), que va acabar amb una puntuació de 15,800 punts. Finalment, el bronze era per Dana Rogola (Rítmica Aliança Platja d'Aro), amb la mateixa puntuació que Santiveri.

D'altra banda, va haver-hi diferents gimnastes que van aconseguir el bitllet per al Campionat d'Espanya: Clàudia Fernández (Club Muntanyenc), que va ser 10a en la categoria sènior nivell 7; Mar Carbajosa (Gimnàstica Sant Cugat) per la seva 11a posició i les també gimnastes del Club Muntanyenc Inés Bevelander (13a) i Núria Font (14a) en categoria aleví base 2014 amb aparell pilota; Chloe Pizarro (Club Muntanyenc) de categoria benjamí en mans lliures per la seva 9a posició i Lucía Vila (Gimnàstica Sant Cugat), per la seva 6a posició en categoria benjamí base.