Lourdes Llorente, nova presidenta del Club Karate Sant Cugat

Ho serà els pròxims sis anys i substitueix Miguel Vega, primer president de l'entitat que va fundar-la el 2005

Lourdes Llorente és la nova presidenta del Club Karate Sant Cugat en substitució de Miguel Vega, qui ha estat president de l'entitat des de la seva fundació l'any 2005. La de Llorente ha estat l'única candidatura que s'ha presentat en les eleccions a la presidència del club. L'expresidenta de la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat, que té 51 anys i és advocadessa de professió, dirigirà l'entitat en els pròxims sis anys.

La junta directiva de Lourdes Llorente, que fins ara era la secretària del club, compta amb Òscar Martorell (secretari); Ramon Farré (tresorer), i Carles Arasil (vocal). Martorell i Arasil s'estrenen a la junta, mentre que Farré continua en la directiva. Per la seva banda, Salva Álvarez seguirà exercint les seves funcions de director tècnic esportiu (sensei).

Els principals reptes que es marca Llorente en aquest mandat són “consolidar l'escola i totes les activitats que organitzem des del club, com torneigs, campus i casals, i potenciar la participació de la gent del club".

 
Comentaris

Destaquem