MAC Sant Cugat, campiona d'Europa de taekwondo

L'escola santcugatenca d'Arts Marcials MAC aconsegueix 130 guardons i s'assegura l'accés al campionat mundial de taekwondo

L’equip de Demo Team de l’escola d’Arts Marcials MAC ha retornat de Portugal com a campió europeu de taekwondo en aquesta modalitat. Durant els dies 26, 27 i 28 de març, la ciutat de Cascais, situada al districte de Lisboa, ha acollit el campionat europeu d’ATA on hi han participat centenars d’esportistes federats provinents de 9 països europeus diferents. Representant a Espanya, hi havia l’Associació Taekwondo Barcelona, formada per l’equip de MAC.

Al campionat mundial d'ATA

L’equip de MAC que ha competit a Cascais, format per infants i joves santcugatencs d’entre 9 i 22 anys, ha aconseguit fins a 130 guardons de diferents modalitats, destacant en les categories individuals de formes, combat, armes tradicionals, formes extremes i formes extremes amb armes.

El títol més desitjat, però, ha estat la medalla d’or en la modalitat de Demo Team, que obre la porta a l’escola santcugatenca a participar al campionat mundial a Little Rock, Arkansas, als EEUU, el proper juny.

Una de les millors valorades

La competició de Demo és una fusió d’arts marcials i interpretació, basada en la demostració d’habilitats marcials sobre una base musical. Dins les escoles de taekwondo d’arreu del món, el Demo Team normalment el formen els i les membres més expertes de l’escola, ja que la coreografia inclou acrobàcies i moviments particularment difícils, i acostuma a ser una de les competicions més reconegudes dels campionats.

És per això que des de l’escola d’Arts Marcials MAC celebra aquesta victòria, ben merescuda després de l’esforç i el dur entrenament de l’equip santcugatenc, encapçalat per la seva entrenadora, la Sahbunim Natàlia Busca.

 
Comentaris

Destaquem