Mala jornada pel Junior FC: sense lideratge i fora la Final Four

El femení desaprofita l'oportunitat de situar-se líder, mentre que el masculí cau a la cinquena posició de la classificació

Dur correctiu pels dos primers equips del Junior FC d'hoquei herba durant la jornada intersetmanal, celebrada el dimecres 1 de maig. El masculí ha caigut 2 a 3 davant el Club de Campo de Madrid i desaprofita la seva oportunitat de situar-se líder, mentre que el masculí ha cedit 6 a 5 a casa el Club Egara, i queda desplaçat a la 5a plaça, i fora de posicions de Final Four, quan resten 3 jornades.

Així doncs, les blau-i-negres arribaven a la 19a jornada segones posicionades, a 2 punts del Club de Campo, líder de la competició. Amb això, un triomf hauria permès a les santcugatenques situar-se al capdavant de la Divisió d'Honor. Les locals han sortit com un coet, i amb dianes de Gigi Oliva (des del penal stroke) i de Laura Bosch (des del penal córner), encarrilaven el triomf. El gol, però ha donat ales a les rivals, que han pogut retallar distàncies abans del pas pels vestidors. En l'últim quart, les madrilenyes han fet un pas endavant i han capgirat l'electrònic en el darrers minuts de partit.

Amb aquesta desfeta, la primera de tota la temporada, el Junior FC cau a la 3a posició de la classificació, i veu com el Club de Campo l'avantatge en 5 punts, quan només en queden 9 en joc. El lideratge en la fase regular assegura plaça per a la pròxima edició de l'EuroHockey League. Tot i això, les santcugatenques ja tenen certificada la seva presència en la Final Four i lluitaran per revalidar el títol de la competició, que també dona plaça per a la màxima competició continental, l'EHL.

3 jornades sense guanyar

En el cas del masculí, els santcugatencs han hagut d'igualar en 2 ocasions el marcador, gràcies a les dianes de Jordi Farrés i Oriol Serrahima (2 a 2). A partir d'aquí, els blau-i-negres han agafat la iniciativa en l'electrònic, i amb els gols d'Anton Serrahima, Oriol Salvador i Marc Serrahima, han continuat per davant (4 a 5). En el tram final, no obstant això, el Club Egara ha sabut treure rèdit de les seves opcions per acabar capgirant el partit, amb el 6 a 5 final.

El Junior FC, així, surt de les posicions de Final Four, després d'encadenar 15 jornades seguides entre les 4 primeres posicions, i és que acumulen 1 punt dels últims 9 en joc. Actualment, els nois d'Oriol Torras són cinquens i es troben a 1 punt de l'RS Tenis, quart classificat. Els blau-i-negres lluitaran en les 3 pròximes jornades per recuperar la plaça de Final Four i optar així a aixecar el títol de la Divisió d'Honor.