Manel González i Alícia Hernández, or i bronze en el Campionat del Món de Veterans

Els atletes del Club Muntanyenc Sant Cugat ho han aconseguit en les proves de 400 metres M50 i triple salt W50. El mundial en Pista Coberta s'ha celebrat a Budapest (Hungría)

Els atletes santcugatencs Manel González i Alícia Hernández, de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat, s'han penjat la medalla d'or i de bronze en el Campionat del Món de Veterans en Pista Coberta, que s'ha celebrat a Budapest (Hungría).

González, rècord d'Espanya dels 400 metres
Manel González, director tècnic esportiu de la secció d'atletisme i també del Club Muntanyenc Sant Cugat, s'ha proclamat campió del món en la prova dels 400 metres M50, aquest diumenge 30 de març. Ha assolit un temps de 53 segons i 84 dècimes, marca que representa un nou rècord d’Espanya de la distància. De fet, ja a les semifinals, ha millorat el seu propi rècord d’Espanya, amb un registre de 54.23, que ha superat àmpliament a la final.

Manel González torna així al primer pla atlètic, i a un nivell internacional, desprès de 30 anys ja que va ser atleta olímpic als Jocs de Los Àngeles 84 en aquesta mateixa prova.

Bronze d'Alícia Hernández
Alícia Hernández, també del Club Muntanyenc Sant Cugat, ha aconseguit la medalla de bronze en el Campionat del Món de Veterans en Pista Coberta. Ha estat 3a en la prova de triple salt W50, amb una marca de 10.10 metres.

 
Comentaris

Destaquem