Manel González, nou directiu de la Federació Espanyola d'Atletisme

Des de fa anys és directiu i director tècnic esportiu de la secció d’atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat
i des del mes de gener també és el màxim responsable tècnic esportiu de les seccions esportives de l'entitat

Manel González Solanes, director tècnic esportiu del Club Muntanyenc Sant Cugat, participarà aquest divendres, 24 d'octubre, en la seva primera junta directiva de la Federació Espanyola d'Atletisme com a nou vocal d'aquest organisme. Serà a Madrid, en una reunió de Junta Directiva i Comissió Delegada de l'estament federatiu.

Jose María Odriozola, president de la federació espanyola, li va proposar al juliol ser vocal de l'ens, i en les últimes setmanes, González, de 50 anys, ha acceptat l'oferiment.

González: "És gràcies al Club Muntanyenc"
En delcaracions al TOT Sant Cugat, González ha assegurat que "estic molt il·lusionat. Si m'han ofert aquest càrrec és perquè la secció d'atletisme del Club Muntanyenc és un referent, a nivell organitzatiu, esportiu i econòmic. Si m'ho han proposat és, sobretot, gràcies al treball que hem desenvolupat al CM Sant Cugat. No ha estat per ser exatleta o per haver participat en uns Jocs Olímpics. D'això ja en fa molts anys".

Va ser olímpic als Jocs de Los Ángeles 1984
Manel González, arquitecte de professió i col·laborador del TOT Sant Cugat, va competir als Jocs Olímpics de Los Ángeles 1984 en la prova de 4x400 metres, i recentment s'ha proclamat campió del Món veterà de 400 metres en Pista Coberta. En els últims anys, el santcugatenc ha desenvolupat la seva faceta com a directiu i director tècnic esportiu a la secció d’atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat. El passat mes de gener el Club Muntanyenc Sant Cugat el va nomenar director tècnic esportiu de les seccions esportives del club.

En l'ordre del dia de la sessió de treball de l'ens federatiu hi figuren d'altres temes d'interès com el calendari esportiu de la temporada 2014-2015 o l'estudi de la llicència única.

 
Comentaris

Destaquem