El Mannheimer frustra el somni del Junior i deixa les de Sant Cugat sense final de l'EHL

Les blau-i-negres han caigut per 2 a 0 en un duel en què les alemanyes han controlat el joc

El femení del Junior d'hoquei herba cau 0 a 2 davant del Mannheimer i es queda a les portes de jugar la final de l'Eurohockey League (EHL), la màxima competició continental. Les de Guille Carnicer no han pogut amb les campiones d'Alemanya, que durant tot el partit han mostrat més contundència. Tot i això, les santcugatenques jugaran dilluns contra el perdedor de l'altra semifinal, que enfronta l'AH&BC Amestardam i el SCHC per intentar endur-se el bronze, com ja van fer la temporada 2021.

El primer quart ha acabat sense gols. El Mannheimer ha començat amb una pressió molt alta i intensa, que dificultava la sortida de pilota del Junior FC, que s'ha vist bastant tancat en els primers minuts del partit. En la segona part del quart el conjunt santcugatenc ha trobat la manera de trencar línies i ha aconseguit projectar-se més en atac. En el darrer minut el Junior FC ha disposat de dos penals córners que no ha estat capaç de materialitzar.

El segon període ha començat amb el domini ofensiu de les de Guillermo Carnicer, però sense ocasions clares de gol. Ha estat el Mannheimer el que ha arribat amb més perill a partir de la segona meitat del quart i, només les grans intervencions de la portera santcugatenca, Jana Martínez, han impedit que el conjunt alemany marxés al descans amb avantatge al marcador.

Superioritat del Mannheimer HC en la segona meitat

La segona meitat ha començat amb molta intensitat i amb els dos equips buscant la porteria contrària. Però ha estat el Mannheimer el que ha colpejat primer. Després d'una pèrdua en la sortida de pilota del Junior FC, l'equip alemany s'ha avançat al marcador al minut sis (1-0). Les blau-i-negres han intentat reaccionar, però les alemanyes han mantingut un gran bloc defensiu i no han vist compromesa la seva porteria en cap moment.

En el darrer parcial les santcugatenques anaven ja a remolc, i les imprecisions fruit dels nervis i les presses per aconseguir el gol de l'empat han passat factura a les de Guillermo Carnicer. La gerra d'aigua freda ha arribat amb el segon gol del Mannheimer, després d'un contraatac molt ràpid i directe, quan faltaven cinc minuts per la finalització del matx. El Junior FC ha buscat la reacció a la desesperada i, en els últims minuts, ha disposat de dos penals córners que no ha pogut aprofitar.

El conjunt de Sant Cugat lluitarà pel bronze el proper dilluns 1 d'abril a les 9:15 contra el perdedor de l'altre duel de semifinals que disputen l'AH&BC Amsterdam i el SCHC d'Utrecht.