Marc Bieto i Santi Grau guanyen el Campionat d'Espanya d'esquaix

Han guanyat l'estatal per equips amb el CT Sabadell

Els santcugatencs Marc Bieto i Santi Grau s'han adjudicat, amb el CT Sabadell, el Campionat d'Espanya per Equips d'esquaix. En la final, l'entitat sabadellenca, cap de sèrie número 2 del torneig nacional, s'ha imposat al club amfitrió, l'Squash Castellana A de Madrid (cap de sèrie número 1), per 1 punt a 3. L'estatal s'ha jugat a Madrid el 25 i 26 de juny.

Santi Grau, capità del Club Tennis Sabadell, ha assenyalat al TOT Sant Cugat que "estem molt contents. Hem anat a guanyar el campionat i l'hem aconseguit".

En semifinals, el CT Sabadell s'ha imposat (0-4) a l'Squash Santiago, mentre que en quarts de final ha derrotat el CT Tenerife per jocs, després que el partit acabés amb un empat a 2 punts. A banda de Marc Bieto i Santi Grau, els altres tres integrants del conjunt de Sabadell han estat Ivan Flores, Àlex Garbí i Bernat Jaume.

Exjugadors de l'Squash Club Sant Cugat

Marc Bieto i Santi Grau, ambdós de 39 anys, van defensar durant molts anys, i fins que va tancar el juliol del 2005, l'Squash Club Sant Cugat. El club es va fundar l'any 1983 i va organitzar diferents Campionats d'Espanya i de Catalunya. Disposava de 8 pistes d'esquaix. Com a jugadors de l'Squash Club Sant Cugat ja van fer diferents podis a l'estatal.

Aquesta temporada 2015-2016, el CT Sabadell ha finalitzat 2n en la 2a Categoria de la Lliga Catalana per Equips, i 4ts, a 1a Categoria. Després de la lliga regular, en el que el CT Sabadell va acabar 1r i 4t, es va jugar el play-off al Tipi Park-Sports Center, a Santa Cristina d'Aro, el 4 i 5 de juny.

 
Comentaris

Destaquem