Marc Perellón guanya l'estatal sub-18 autonòmic al Junior

La selecció masculina catalana guanya la final contra Cantàbria, mentre que la femenina cau als 'shoot outs' amb la selecció de Madrid

Marc Perellón, únic integrant de la selecció de Catalunya masculina al Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques en la categoria sub-18, s'ha proclamat campió a la competició que ha finalitzat aquest diumenge, 2 de novembre, a les instal·lacions del Junior FC. El jugador santcugatenc i capità de la selecció catalana, ha estat un dels artífexs de la victòria de Catalunya sobre Cantàbria a la final, que ha finalitzat amb el marcador de 5-2.

La selecció catalana femenina ha quedat subcampiona de l'estatal després de caure a la tanda de penals, el que en hoquei sobre herba es coneix com a 'shoot outs', amb la selecció de Madrid. El partit ha finalitzat amb empat a 0 gols. En aquesta selecció hauria jugat la santcugatenca Mariona Serrahima, que s'ha perdut el campionat per lesió. Tampoc ha jugat Paula Saorín, que va caure de la convocatòria en l'últim moment.

Perellón: "És un orgull guanyar amb aquest equip"
Marc Perellón, que ja va disputar fa dues temporades l'estatal sub-16 en aquest mateix escenari, ha assegurat que per a ell "és un orgull jugar amb aquest equip i davant la meva gent". El jugador santcugatenc ha assegurat que "guanyar un campionat d'Espanya sempre significa molt i amb la catalana encara més". Nicolás Wein, responsable de la secció d'hoquei del Junior FC, ha assenyalat que "el Marc és un d'aquests jugadors amb talentque en surten pocs i l'estem cuidant molt perquè millori i segueixi sent un líder del Junior quan es faci més gran".

Balanç organitzatiu positiu
Fa dos anys el Junior va organitzar un campionat estatal autonòmic sub-16 i en aquest ha organitzat el sub-18. Segons Wein, "nosaltres aspirem a organitzar un campionat cada any per donar visibilitat al club i als nostres jugadors. És un torneig molt maco, i és una oportunitat pels joves de Sant Cugat de veure hoquei de qualitat al Junior". Wein ha afegit que "estem contents pel resultat. Ha sortit tot molt bé".

 
Comentaris

Destaquem