Maria Pujadas, nou fitxatge del PHC Sant Cugat amb experiència a OK Lliga

La jugadora de 18 anys s'incorpora al primer equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat amb la intenció d'ajudar en la parcel·la defensiva i aportar la seva experiència a OK Lliga

La jove defensa Maria Pujadas s'incorporarà al primer equip femení del Pati Hoquei Club Sant Cugat en el seu retorn a OK Lliga, màxima categoria estatal. Procedent del CP Manlleu, vigent subcampió de l'OK Lliga, la tonenca ha defensat 4 anys la samarreta de l'equip osonenc en la màxima categoria estatal de l'hoquei patins femení amb només 18 anys.

"Necessitava un canvi d'aires i el projecte del PHC Sant Cugat el trobo molt maco. És un equip amb gent jove i em fa molta il·lusió poder entrenar amb Beto Borregán" apunta la nova incorporació santcugatenca. A més, Maria Pujadas té clars els objectius de cara la temporada vinent: "Individualment, espero poder aportar la meva experiència a l'equip i ajudar en el vessant defensiu. Col·lectivament, espero que puguem competir al màxim vers a tots els equips i guanyar el més partits possibles".

D'altra banda, la nova jugadora vermell-i-negre té un gran palmarès: 1 Campionat de Catalunya amb la Selecció de Barcelona, 2 Campionats de Catalunya sub-16, 3 vegades terceres d'Espanya sub-16, 1 subcampionat de Catalunya sub-16, 1 subcampionat a la Copa d'Europa amb el Manlleu, 3 Campionats d'Espanya amb la Selecció Catalana i 2 subcampionats a l'OK Lliga.

 
 
Comentaris

Destaquem