Mariona Serrahima, Anna Gil i Marta Grau, del Junior FC, campiones d'Europa d'hoquei sala

Serrahima ha estat la tercera màxima golejadora del torneig, amb 12 gols

Tres jugadores del Junior FC, Mariona Serrahima, Anna Gil i Marta Grau, s'han adjudicat, amb la selecció espanyola absoluta, el Campionat d'Europa d'hoquei sala, en la categoria C. Aquesta és la menys important, per sota de l'A i la B. Amb tot, amb aquest títol, el combinat estatal ha aconseguit l'ascens a la categoria B. Feia deu anys que Espanya no competia en hoquei sala en competicions internacionals i, per això, en començar de nou, ho han hagut de fer des de l'última categoria, la C.

Serrahima, la tercera màxima golejadora del torneig

L'EuroHockey Indoor C, que es juga cada dos anys, s'ha disputat del 24 al 26 de gener, a Bratislava (Eslovàquia), i la selecció espanyola ha guanyat els 6 partits que ha jugat, contra Eslovènia (18-0), Irlanda (5-1), Finlàndia (24-0), Eslovàquia (11-0), Dinamarca (10-0) i Portugal (12-0). Així, el combinat estatal, amb 80 gols a favor i només 5 en contra, i Irlanda, són els països que han assolit l'ascens de categoria. La santcugatenca Mariona Serrahima ha estat la tercera màxima golejadora del torneig, amb 12 gols.

Mariona Serrahima, ha explicat que "més que pels resultats, em quedo, sobretot, amb les bones sensacions que ens ha deixat el torneig. És veritat que, pel que fa al joc, hem estat una mica per sobre de la resta de seleccions -Irlanda ens ho va posar difícil-, però tots els equips, tots, tot i anar perdent de molts gols de diferència, mai han abaixat els braços i han lluitat cada jugada fins al final. I, això, ens ha fet gaudir".

El Junior FC, amb tres jugadores, ha estat el segon club, conjuntament amb el Sant Pablo Valdeluz Complutense de Madrid, que més jugadores ha aportat al conjunt espanyol -amb 12-, per darrere del Club de Campo, també de Madrid, amb 4 jugadores.

 
Comentaris

Destaquem