Marrero entrena a l'aire lliure a l'espera de saltar a la pista de pàdel

La jugadora de pàdel santcugatenca és l'actual líder del World Pàdel Tour i, un cop entrat a la fase 1 del desconfinament, podrà realitzar els seus entrenaments a la pista

Marta Marrero, jugadora professional de pàdel i guanyadora la darrera temporada del World Padel Tour, ha sigut un dels milers de santcugatencs que ha aprofitat per fer esport al carrer a partir del dissabte 2 de maig, en la primera fase de la desescalada pel desconfinament per la COVID-19.

"Estic adaptant els meus entrenaments a l'aire lliure, aprofitant per fer exercicis cardiovasculars que no he pogut fer durant el confinament, com per exemple galop" assenyala la santcugatenca. Com a esportista professional, Marrero pot sortir de manera il·limitada per realitzar exercici físic, no obstant això, encara no pot saltar a la pista de pàdel per realitzar els seus entrenaments. "Generalment faig exercici al voltat d'una hora o hora i quart. Són exercicis específics del pàdel, com desplaçaments, perquè la tornada no sigui tan radical". 

D'aquesta manera, l'esportista espera poder entrenar a la pista de pàdel a partir del dilluns 11 de maig, un cop entrat a la fase 1, de manera individual. "Tinc moltes ganes de tornar a la pista. Ho trobo molt a faltar. Entrenar i mantenir la forma física és necessari, però als esportistes el que realment ens agrada és practicar l'esport". 

D'altra banda, el World Padel Tour ja ha anunciat que cancel·lava alguns campionats i d'altres els ha ajornat, en una data encara per especificar. "Ens trobem una mica a l'expectativa de tot. De moment, l'Estrella Damm Valencia Open, disputat al juliol, segueix en peu, així que haurem de veure com evoluciona tot". 

Finalment, la santcugatenca considera que ha estat una mesura encertada poder sortir a l'aire lliure per realitzar activitat física "sempre que es faci de manera individual, com fa la majoria. Hi ha gent per tot i el problema està quan et creues amb grups de gent, que aquest són els que poden fer que allarguin el confinament".

 
 
 
Comentaris

Destaquem