Marrero i Josemaría cauen posicions en el Race by Cupra 2020

La santcugatenca Marta Marrero es col·loca en la 3a posició de la classificació del World Padel Tour, després de quedar eliminada en els quarts de final de l'Estrella Damm Barcelona Master 2020

La palista Marta Marrero i la seva parella de joc, Paula Josemaría, es van acomiadar als quarts de final de l'Estrella Damm Barcelona Master 2020, després de caure, el divendres 16 d'octubre, 6 a 2 i 6 a 4 davant de les bessones Majo i Mapi Sánchez Alayeto. A més, amb la desfeta, la dupla cau posicions en el Race by Cupra 2020 i se situa en la 3a posició.

Marrero i Josemaría arribaven a la ciutat comtal amb l'objectiu de recuperar punts, després de no haver participat en l'Estrella Damm Menorca Open 2020, darrer torneig disputat, per un esquinç de turmell de la santcugatenca. Amb això, la parella tombava a Araceli Martínez i Nelida Brito (6 a 2 i 6 a 0) en els setzens de final i feien el propi en els vuitens de final davant d'Alba Galán i Victoria Iglesias (1 a 6 i 4 a 6).

No obstant això, en els quarts de final, Marrero i Josemaría es trobaven les cares amb les bessones Majo i Mapi Sánchez Alayeto, qui arribaven a l'eliminatòria en molt bon estat en forma i esborraven qualsevol possibilitat de classificació de la dupla, certificant un 6 a 2 i 6 a 4.

Amb tot, Marta Marrero i Paula Josemaría, les quals arribaven en la 2a posició a l'Estrella Damm Barcelona Master 2020, es veuen superades en la classificació per Gemma Triay i Lucía Sainz, dupla que es col·loca líder del Race by Cupra 2020 després d'adjudicar-se l'Estrella Damm Barcelona Master 2020. Per la seva banda, Ari Sánchez i Alejandra Salazar cauen a la 2a posició de la classificació.

 

Doble participació santcugatenca

En l'Estrella Damm Barcelona Master 2020, Sant Cugat va comptar amb la participació d'un altre palista: Arnau Riba, entrenador i jugador de la secció de pàdel del Junior FC. El santcugatenc va accedir a les rondes prèvies i va participar amb Belar Vera, després de rebre una invitació.

 
Arnau Riba, del Junior FC, debutant en el World Padel Tour. FOTO: Twitter Junior FC

Arnau Riba, del Junior FC, debutant en el World Padel Tour. FOTO: Twitter Junior FCA més, el debut no podia ser millor, ja que la dupla formada per Riba i Vera va eliminar a Alejandro Tasa i Luis Alfonso Chacón per un 3 a 6, 6 a 1 i 6 a 1. No obstant això, la parella no va poder seguir endavant, després de caure en la 2a fase prèvia vers a Iker Del Valle i Borja Yribarren per 7 a 6 i 6 a 0.

 
Comentaris

Destaquem