Marrero, líder del Race 2020 tot i la desfeta en els quarts de final de l'Adeslas Open

Marta Marrero i Paula Josemaría quedaven eliminades en els quarts de final de l'Adeslas Open 2020 davant les bessones Sánchez Alayeto

La jugadora de pàdel de Sant Cugat Marta Marrero, juntament amb la seva parella de joc Paula Josemaría, es mantenen al capdavant de la classificació del Race 2020 by Cupra, tot i caure eliminades en els quarts de final de l'Adeslas Open 2020, el divendres 7 d'agost, davant les bessones Mapi i Majo Sánchez Alayeto.

Així doncs, Marrero i Josemaría es plantaven a la 4a prova del circuit Race 2020 by Cupra liderant la competició amb 2.420 punts, gràcies a la victòria en el Cervezas Victoria Marbella Master 2020 i les semifinals de l'Estrella Damm Open 2020 i el Vuelve a Madrid Open 2020, amb un avantatge de 220 punts de la parella formada per Alejandra Salazar i Ariadna Sánchez, segones en la classificació.

 

Més info: Marta Marrero regne la primera prova del World Padel Tour

En el primer enfrontament, els octaus de final, Marrero i Josemaría vencien amb solvència a la parella formada per Anna Cortiles i Jessica Castelló (0 a 6 i 4 a 6), el dijous 6 d'agost, i assolien així el pas als quarts de final, uns quarts que s'enfrontaven a les exnúmero 1, les bessones Majo i Mapi Sánchez Alayeto.

En els quarts de final, Marta Marrero i Paula Josemaría cedien el seu segon servei i veien com les rivals s'avançaven 1 a 3 en el marcador. Tanmateix, amb una Marrero molt encertada en la xarxa, la dupla donava la volta a l'electrònic i s'adjudicava el primer set per un resultat de 4 a 6.

En el segon set, les Sánchez Alayeto es consolidaven sobre la pista de joc i s'avançaven en el marcador gràcies a un parcial de 3 a 0, una diferència que Marrero i Josemaría no eren capaces de donar-li la volta i cedien per 6 a 3.

Finalment, en el tercer i darrer set, Marta Marrero i Paula Josemaría saltaven sobre el terreny de joc amb dubtes, fet que permetia a Mapi i Majo Sánchez Alayeto avançar-se 0 a 2 en el marcador. No obstant això, després de posar més intensitat defensivament, Marreo i Josemaría donaven la volta al partit (3 a 2), un partit que per veterania finalment es decantava a favor de les bessones per 3 a 6.

Amb això, Marta Marrero i Paula Josemaría sumen 180 punts en la classificació del Race 2020 by Cupra i es mantenen en el lideratge gràcies a la derrota d'Ari Sánchez i Alejandra Salazar davant de Marta Ortega i Bea González en les semifinals de l'Adeslas Open 2020, un torneig que s'adjudicaven les botxins de Marrero i Josemaría. 

Amb tot, la santcugatenca i la seva parella avantatgen en 40 punts a Ari Sánchez i Alejandra Salazar (segones classificades) i en 210 a Marta Ortega i Bea González (terceres en la classificació). El següent torneig serà l'Estrella Damm València Open 2020, disputat entre el diumenge 30 d'agost i el diumenge 6 de setembre.
 

 
 
Comentaris

Destaquem