Marta Ferrer (CTN Sant Cugat) es queda a les portes d'aixecar el Campionat de Catalunya

La tenista juvenil va perdre en la final de la competició per 2 sets a 0

La tenista Marta Ferrer (Club Tennis Natació Sant Cugat) va aconseguir una meritòria 2a posició en el Campionat de Catalunya juvenil, després de perdre la final 6 a 2 i 6 a 2 davant Inés León, una competició que es va celebrar entre dissabte 13 i el diumenge 21 d'abril al Club de Tennis Andrés Gimeno. La santcugatenca va fer una competició per emmarcar, eliminant a rivals com la cap de sèrie número 3.

Així doncs, Ferrer arribava a la final del Campionat de Catalunya en guanyar en les semifinals a la cap de sèrie número 3, Maria Palacio (6 a 4 i 7 a 6), a Anna Noguero (6 a 3 i 6 a 4) en els quarts de final, a Mar Cabassers en els vuitens de final (6 a 3, 3 a 6 i 7 a 5), a Ginevra Moreno en els setzens de final (7 a 6 i 7 a 5) i a Martina Vázquez (6 a 4 i 6 a 1) en els trenta-dosens de final.