Marta Marrero: del tennis professional a la número 2 del món del pàdel

La mira-solenca, que va arribar a ser número 45 al rànquing WTA de tennis, és l’actual segona millor parella del món, amb Alejandra Salazar, i el repte d’aquesta temporada 2016 “és acabar en el número 1"

Aquesta està sent la seva cinquena temporada com a jugadora de pàdel professional. Abans també havia estat tennista d’elit, on va arribar a ser número 45 al rànquing WTA i campiona del món sub-16. Recentment ha guanyat amb la seva parella Alejandra Salazar una prova del World Padel Tour (WPT), a València. Marrero-Salazar són l’actual segona millor parella del món i l’objectiu d’aquesta temporada 2016 “és acabar en el número 1. Estem molt fortes i treballem per estar a dalt de tot”.

Marrero: "Em queden 4 o 5 anys en l’alta competició"

Aquesta està sent la cinquena temporada de Marta Marrero com a padelista professional FOTO: Artur Ribera

Marrero té 33 anys i creu que “em queden 4 o 5 anys en l’alta competició, després vull ser mare”. La mira-solenca explica com va començar a aficionar-se pel pàdel: “Vaig començar a jugar a pàdel per casualitat, per uns amics que hi jugaven com a afició. Ho vaig començar a fer sense cap intenció de competir, era l’últim que volia fer. Després em vaig treure la titulació, vaig fer de monitora al CN Terrassa i em van entrar les ganes de competir. Vaig començar a jugar torneigs del Circuit Català”.

Campiona, al 2015, del Masters del World Padel Tour (WPT)

El 2015, Marrero va guanyar el Masters del World Padel Tour (WPT), una prova del WPT a València i el Campionat d’Espanya. Marrero ha explicat que “la competició de pàdel no és tan exigent com la de tennis. Ho vius diferent, tens menys pressió i ho gaudeixes més. I no és tan solitari, és un treball en parella”. Marta Marrero és la directora de l’escola de pàdel de l’Augusta Padel.

En clau personal:

-Com es defineix? Alegre, introvertida i molt amiga dels meus amics.

-Una virtut: constant.

-Un defecte: impulsiva.

-Un repte: ser la número 1 del món.

-Una frase: dia a dia.

-Un sentiment: il·lusionada.

-Una il·lusió: seguir com estic familiarment.

-Un esport: m'agraden tots.

-Un heroi: Rafa Nadal.

-Un país: Austràlia.

-Un viatge: Sud-Àfrica.

-Un cantant: Joaquín Sabina.

-Un llibre: L'ombra del vent.

-Una pel·lícula: El pianista.

-Un color: verd.

-Un menjar: arròs a la cubana.

-Una beguda: aigua.

 
Comentaris

Destaquem