Marta Marrero tomba a les bessones Sánchez Alayeto en la final de pàdel del WOpen

La palista de Sant Cugat i la seva parella esportiva, Alejandra Salazar, s'imposen a les número 1 del món i fan història després de guanyar la primera final del WOpen de Madrid

La santcugatenca Marta Marrero guanya la primera final del WOpen de Madrid del World Padel Tour junt amb Alejandra Salazar. La parella es va enfrontar a les número 1 del rànquing, les bessones Mapi i Majo Sánchez Alayeto, amb un resultat favorable de 2 sets a 1 (6-2, 4-6, 6-4).


La dupla formada per la santcugatenca i la madrilenya venia d'eliminar en els vuitens de semifinal a Vanesa Alonso i Isabel Domingues per 2 a 0 (6-1 i 61); als quarts a Catalina Tenorio i Beatriz González també per un 2 a 0 (6-3 i 6-1) i a Lucía Sainz i Gemma Triay, parella número 2 del rànquing, per un 2 a 1 (7-6, 3-6 i 6-2).


Per la seva banda, les saragossanes arribaven a la final després de guanyar a Alba Galán i Ma Carmen Villalba per 2 a 0 (6-2 i 6-2); en els quarts repetien resultat davant Teresa Navarro i Victoria Iglesia (6-1 i 6-0) i s'imposaven en el penúltim partit a Carolina Navarro i Cecilia Reiter per 2 a 0 (6-2 i 6-1).


Amb això, Marta Marrero i Alejandra Salazar s'adjudiquen el tercer campionat de l'any, després dels aconseguits a Alacant i Lugo, i disputen la seva 5a final en el 2018. Per la palista santcugatenca: "Per a nosaltres és una gran satisfacció guanyar a les bessones, que actualment estan jugant a un nivell molt alt. La victòria, que finalment es va decidir per petits detalls, ens ha donat més confiança".


El pròxim repte de la jugadora de Sant Cugat és guanyar el Campionat d'Espanya per Comunitats Autònomes i posteriorment, Marta Marrero tornarà a fer parella amb Alejandra Salazar per a competir el WOpen de Granada, torneig pertanyent al World Padel Tour.

 
Comentaris

Destaquem