El masculí i el femení del Junior FC, a la final de la Supercopa Catalana Munich

Els nois s'han classificat davant l'RC Polo, mentre que les noies han eliminat en les semifinals al Club Egara, ambdós en la tanda de penals

El Junior FC d'hoquei herba opta a aixecar 2 títols en la Supercopa Catalana Munich, i és que tant el seu masculí com el femení han aconseguit el bitllet per a la final d'aquesta competició. Els blau-i-negres han derrotat en les semifinals a l'RC Polo en els shoot-outs (1 a 3), després del 3 a 3 en el temps reglamentari, mentre que les santcugatenques han vençut a l'amfitrió, el Club Egara, també en la tanda de penals (5 a 4), després de l'1 a 1 dels 70 minuts oficials.

Així doncs, duel complicat per als jugadors d'Oriol Torras, que han hagut de suar de valent per fer-se amb un lloc en la final i que s'ha disputat el dissabte 11 de febrer. El Junior FC ha començat marcant, gràcies a una diana d'Anton Serrahima en les acaballes del primer quart. Els barcelonins, no obstant això, han empatat el partit des del punt de penal en el 3r quart i s'han posat per davant ja en el darrer parcial (2 a 1).

Els santcugatencs no han tirat en cap moment la tovallola, i amb una diana d'Oriol Salvador quan restaven 2 minuts tornaven a posar les taules en l'electrònic; tanmateix, l'RC Polo es refeia del gol encaixat i anotava el que semblava el definitiu 3 a 2. Ja sobre la botzina, i a la desesperada, els blau-i-negres han pogut forçar un penal-córner que s'ha encarregat de materialitzar Jordi Farrés. Ja en els shoot-outs, els blau-i-negres s'han mostrat més encertats (1 a 3), aconseguint així el bitllet per a la final.

El conjunt masculí, així, es veurà les cares en la final al Club Egara, conjunt que ha guanyat la seva semifinal per 5 a 1 vers el CD Terrassa Hockey. La final es disputarà el diumenge 12 de febrer a les 15 hores i els blau-i-negres buscaran aixecar per segon cop aquest títol, després de fer-ho la temporada 2019/2020.

3a final consecutiva

Per la seva banda, les noies també han hagut de patir de valent per aconseguir classificar-se per a la final, i és que s'han vist les cares amb l'amfitrió de la competició, el Club Egara, el dissabte 11 de febrer. En un duel de tu a tu, i en el qual les grans protagonistes han estat les porteres i defenses d'ambdós conjunts, Laia Vidosa ha avançat al Junior FC en el tram final del 3r quart. No obstant això, amb un gol des del penal-córner en el darrer parcial, les egarenques han forçat els shoot-outs. Amb una alta eficàcia, les santcugatenques han accedit a la final, després de guanyar 5 a 4 en la tanda de penals.

Guille Carnicer, tècnic de les jugadores, lamenta no haver tancat el partit quan l'equip ha tingut opcions: "Crec que en línies generals hem tingut les ocasions. No obstant això, no hem estat capaces de tancar el partit. No hem sabut controlar l'avantatge i hem permès a les rivals que poguessin córrer moltes vegades. Ens ha faltat maduresa i serenor i hem concedit molts penals-córner, i això al final et castiga".

El Junior FC, d'aquesta manera, intentarà endur-se el títol davant l'RC Polo, equip que ha guanyat 5 a 1 contra el CD Terrassa Hockey. La final es disputarà el diumenge 12 de febrer a partir de les 13 hores i les santcugatenques tindran l'opció d'aixecar per primer cop el títol, després de sumar 2 subcampionats en les 2 primeres edicions. "És un partit que ens posarà a prova, ja que les rivals tenen un joc molt vertical i ràpid i fan molt mal amb el contraatac. No tenen problema en patir defensivament, perquè les ocasions que tenen les aprofiten. Serà una guerra i un bon moment per veure com arribem a l'inici de la Divisió d'Honor" ha sentenciat Carnicer.