Massa Vic per una UESC en fase de creixement

Els de Cesc Senpau, a remolc durant gairebé tot el partit, debuten amb derrota a casa (66-87)

Debut complicadíssim per a una UESC que ha arrencat la temporada amb moltíssimes cares noves i sobretot, amb molta joventut sobre la pista. Davant, un Club Bàsquet Vic molt més experimentat, amb una plantilla potent i amb aspiracions a aquesta Copa Catalunya que tot just comença.

La UESC ha patit molt, gairebé des del primer minut, tot i que ha pogut controlar el joc visitant en el primer quart amb una bona efectivitat anotadora. Ha disposat d'un avantatge màxim de 6 punts (21-15) que ha aixecat ràpidament el Vic amb un parcial de 0-9 (21-24).

El final del primer quart només ha estat el preludi del que ha estat el segon: una UESC massa accelerada i un Vic que ha anotat amb excessiva facilitat, amb contraatacs i transicions ràpides. Els 14 punts d'avantatge amb què s'ha arribat al descans ja feien prou difícil la remuntada.

Rendició final

No hi ha hagut remuntada, ni tan sols ha estat a prop. Els vermell-i-negres han anat sempre a remolc i només cap al final, quan quedaven 4 minuts, els de Cesc Senpau han pogut retallar les diferències a 10 punts (61-71). Ha estat un miratge perquè ràpidament el Vic ha sentenciat el partit, que ha acabat tancant amb un màxim avantatge de 21 punts.

"Érem conscients que el d'avui era un repte majúscul a les alçades que estem pel que fa al col·lectiu", ha reconegut Cesc Senpau en acabar el partit. El tècnic però diu que s'han enfrontat a un dels millors equips de la categoria, si no el millor: "Ens hem adonat d'on som, de quines mancances tenim, i d'on està el llistó màxim d'aquesta categoria. Hem tingut bona actitud durant bona part del partit, però ens han penalitzat moltíssim dues estonetes de 5 minuts".

L'entrenador del conjunt santcugatenc ha afegit que l'equip ha de treballar i créixer molt més: "Hem de treballar, ens hem de passar més la pilota, i hem de ser una mica més verticals. Ens queda molta feina, i tenim un equip molt jove que ha de seguir creixent".