Matías Galán, primer fitxatge extern del Club Handbol Sant Cugat

Guillem Campo i Tomeu López, jugadors del sènior B del CH Sant Cugat, jugaran al primer equip

Matías Galán García és la primera incorporació externa (el club en farà un màxim de dues) del primer equip del Club Handbol Sant Cugat de cara a la pròxima temporada 2017-2018. El jugador de Rubí, de 20 anys, juga en la posició d'extrem dret i en les dues últimes temporades ha defensat el segon equip del FC Barcelona Lassa, a la Divisió d'Honor Plata, on aquesta campanya ha estat tercer de setze equips. Enguany, Galán ha fet 39 gols. Galán va començar a jugar a handbol a l'escola Maristes de Rubí i des de la categoria infantil fins ara ha jugat al FC Barcelona.

Galán: "Donaré el meu màxim nivell"

Matías Galán ha explicat els motius que l'han dut a fitxar pel CH Sant Cugat: "Els diners que el FC Barcelona em pagava no em compensaven el temps que li dedicava a l'handbol. Vaig acceptar l'oferta del CH Sant Cugat perquè és un bon equip i està a prop de casa. Personalment, donaré el meu màxim nivell".

Guillem Campo i Tomeu López, al primer equip

Una temporada més, el CH Sant Cugat apostarà pels jugadors formats a la casa i, per això, Guillem Campo (lateral esquerre) i Tomeu López (lateral dret), ambdós jugadors del sènior B del CH Sant Cugat que aquesta temporada ja han jugat diversos partits amb el primer equip, faran el salt a la primera plantilla del club. A banda d'aquests dos jugadors, David López Lupus té la intenció de fer pujar al primer equip un o dos jugadors més, de l'equip juvenil o del sènior B.

Lluís Calvera i Gorka Herrero, baixes

Les dues primeres baixes de l'equip són les de Lluís Calvera, que deixa la pràctica de l'handbol, i la de Gorka Herrero, que marxa a treballar a Dinamarca.

Per segona temporada consecutiva, l'entrenador David López Lupus dirigirà el conjunt vermell-i-negre a la Primera Estatal, i ho farà acompanyat del segon entrenador, Quique Cruz, que també segueix.

Està jugant Copa Catalana

El primer equip jugarà el pròxim diumenge, 4 de juny, el seu segon partit al grup B de la Copa Catalana. Després de perdre a la pista de la UE Sarrià (33-28), els vermell-i-negres rebran l'H. Esplugues.

 
Comentaris

Destaquem